• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Cześć dziewczyny

Ja dziś póżną porą bo w końcu na genetykę krew pojechałam oddać teraz 6 tygodni czekania na wyniki :sorry: i przy okazji Babcię odwiedziłam potem mamę i nie dawno do domu skrążyliśmy dopiero.

Rudzia kochana walcz nie daj się jakieś prawa przecież masz sprawdz to i idz do nich :tak:

Anecia słonko co się stało??????? Jakby co to wiesz gdzie mnie znaleść ;-)
Ja też miałam w tym miesiącu sporo opóżnienia @ bo 4 dni więc coś jest na rzeczy :sorry:

Wiola witaj kobieto znowu :-) cieszę się, żę jesteś i poszukałaś pomocy teraz już na pewno będzie tylko lepiej i mam nadzieje, że nie jesteś na mnie zła za to co pisałyśmy ale wiedziałam, że to odniesie skutek. Nas byś nie słuchała i oskarżała się o coś na co nie miałaś wpływu. Nie gniewaj się za te słowa jakie padły. I cieszę się, że jesteś znowu z nami :-)
Co do 1 @...obawiam się, że dopiero Ci się rozkręca :sorry: a ta perwsza po zabiegu zawsze jest inna jak zwykle :tak:

Ewelinka a jak tam u Was? Sytuacja pewnie już opanowana? Uważaj na czym tańczysz :-D

Olu gdzie tak biegasz ciągle kobieto?? :-)

Kasia witaj znowu dobrze zrozumiałam, że robisz w końcu teraz prawko?????? :tak:

Iwona jak mija wieczór?

Miłego wieczoru kochane Wam życzę :-)

reklama
Kochane u dentysty prawie zmarłam bardziej ze strachu niż z bólu :-p ale żyję :P
Co do USG jestem zbyt padnięta by to opisać ale będzie Córeczka jest zdrowitka i waży 689 gram :-) Normalnie jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-):-):-):-)
Jutro Wam pokażę fotki i w ogóle napisze co i jak :-p Miłej nocki Kobietki :*

dzień dobry :-D

Danulka... złapałam doła... pożarłam się z M bo nie miał racji w tym co mówił i to mnie przytłoczyło...ale dzisiaj już trochę lepszy nastrój... chociaż ciche dni u mnie w domku:tak: ale przynajmniej sie uśmiecham ;-)
a co do @... dostałam rano wiec nie jest źle :cool2:

Majsi
gratuluję córeczki !!!! z niecierpliwością czekam na zdjęcia :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rudzia szkoda gadac z tą pracą... mam jednak nadzieje że jakoś się ułoży ;-)

Ewelinka jak tam kośc ogonowa ?:sorry:

Wiola
czy twój mały turysta zadowolony z wycieczki ? :-)

Madzia a Ty gdzie ????

a nasze ciężaróweczki ??? Marti, Sówka halooo:cool2:

Ilonka ??? Iwonka ???

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Majsi moje gratulacje!!!!! Cudownie :-)

Anecia ciche dni są czasami potrzebne ale potem fajne jest godzenie ;-)

Wiola i jak się małemu podobało?

Ola dziś też będziesz biegać???

Rudzia choć na kawkę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry