Danula
czekam ciągle czekam.....
Cześć dziewczyny
Ja dziś póżną porą bo w końcu na genetykę krew pojechałam oddać teraz 6 tygodni czekania na wyniki
i przy okazji Babcię odwiedziłam potem mamę i nie dawno do domu skrążyliśmy dopiero.
Rudzia kochana walcz nie daj się jakieś prawa przecież masz sprawdz to i idz do nich
Anecia słonko co się stało??????? Jakby co to wiesz gdzie mnie znaleść ;-)
Ja też miałam w tym miesiącu sporo opóżnienia @ bo 4 dni więc coś jest na rzeczy
Wiola witaj kobieto znowu :-) cieszę się, żę jesteś i poszukałaś pomocy teraz już na pewno będzie tylko lepiej i mam nadzieje, że nie jesteś na mnie zła za to co pisałyśmy ale wiedziałam, że to odniesie skutek. Nas byś nie słuchała i oskarżała się o coś na co nie miałaś wpływu. Nie gniewaj się za te słowa jakie padły. I cieszę się, że jesteś znowu z nami :-)
Co do 1 @...obawiam się, że dopiero Ci się rozkręca
a ta perwsza po zabiegu zawsze jest inna jak zwykle 
Ewelinka a jak tam u Was? Sytuacja pewnie już opanowana? Uważaj na czym tańczysz
Olu gdzie tak biegasz ciągle kobieto?? :-)
Kasia witaj znowu dobrze zrozumiałam, że robisz w końcu teraz prawko??????
Iwona jak mija wieczór?
Miłego wieczoru kochane Wam życzę :-)
Ja dziś póżną porą bo w końcu na genetykę krew pojechałam oddać teraz 6 tygodni czekania na wyniki
i przy okazji Babcię odwiedziłam potem mamę i nie dawno do domu skrążyliśmy dopiero. Rudzia kochana walcz nie daj się jakieś prawa przecież masz sprawdz to i idz do nich

Anecia słonko co się stało??????? Jakby co to wiesz gdzie mnie znaleść ;-)
Ja też miałam w tym miesiącu sporo opóżnienia @ bo 4 dni więc coś jest na rzeczy

Wiola witaj kobieto znowu :-) cieszę się, żę jesteś i poszukałaś pomocy teraz już na pewno będzie tylko lepiej i mam nadzieje, że nie jesteś na mnie zła za to co pisałyśmy ale wiedziałam, że to odniesie skutek. Nas byś nie słuchała i oskarżała się o coś na co nie miałaś wpływu. Nie gniewaj się za te słowa jakie padły. I cieszę się, że jesteś znowu z nami :-)
Co do 1 @...obawiam się, że dopiero Ci się rozkręca
a ta perwsza po zabiegu zawsze jest inna jak zwykle 
Ewelinka a jak tam u Was? Sytuacja pewnie już opanowana? Uważaj na czym tańczysz

Olu gdzie tak biegasz ciągle kobieto?? :-)
Kasia witaj znowu dobrze zrozumiałam, że robisz w końcu teraz prawko??????

Iwona jak mija wieczór?
Miłego wieczoru kochane Wam życzę :-)
ale żyję