• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
no to wrocilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
siedze i becze tak mnie zaltwili ale ja tego tak nie zostawie ;( nie wpisali mnie do grafiku i NIE wpisza bo i po co skoro jedyne co moge to rozdac sniadanie i rozlozyc reczniki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jedyne co mi moze zaproponowac i to nie w kazdy weekend to na pralni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zostalam zdegradowana tylko dlatego ze jestem w ciazy:-(:-(:-(:-( nie wiem co teraz w zyciu bym sie tego nie spodziewala nawet mi o tym nie powiedzieli tylko poprostu przestali dawac zmiany jakbym nie poszla dzis to bym nic nie wiedziala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale mam agresora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
poza tym ja JUZ tesknie za moimi dziadkami :-(:-(:-(:-(

no to wrocilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
siedze i becze tak mnie zaltwili ale ja tego tak nie zostawie ;( nie wpisali mnie do grafiku i NIE wpisza bo i po co skoro jedyne co moge to rozdac sniadanie i rozlozyc reczniki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jedyne co mi moze zaproponowac i to nie w kazdy weekend to na pralni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zostalam zdegradowana tylko dlatego ze jestem w ciazy:-(:-(:-(:-( nie wiem co teraz w zyciu bym sie tego nie spodziewala nawet mi o tym nie powiedzieli tylko poprostu przestali dawac zmiany jakbym nie poszla dzis to bym nic nie wiedziala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale mam agresora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
poza tym ja JUZ tesknie za moimi dziadkami :-(:-(:-(:-(

NIe wiem, jak to jest tam, ale u nas, w Polsce, nie można zdegradować, ani zwolnić kobiety, która jest w dłużej niż 3 miesiącu ciązy...
Więc kochana, jeśli tak jest i u was, domagaj się respektowania swoich praw

reklama
NIe wiem, jak to jest tam, ale u nas, w Polsce, nie można zdegradować, ani zwolnić kobiety, która jest w dłużej niż 3 miesiącu ciązy...
Więc kochana, jeśli tak jest i u was, domagaj się respektowania swoich praw

tutaj tez tak jest zwolnic mnie nie moga bo by sie skrobali po kieszeni wiec obcieli mi godziny i..... eszcze z laski powiedziala ze moge siedziec na tej pralni ale najpierw musi zobacyzc co sie da zrobic:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry