• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Własnie tak szukałam czegoś na temat psychiki kobiety po utracie dziecka.

Poronienie i Zespół Utraty | Psychika.eu

Także sama widzisz, że to, co przeżywamy jest normalne...
Moja pani psycholog, a prywatnie koleżanka z byłej pracy, powiedziała mi na ostatnim spotkaniu:
"Jeśli chcesz płakać - płacz ile chcesz, aż ci łez braknie,
ale nie zapominaj, że nie możesz się w tym płaczu i rozpaczy zatracić"

reklama
Także sama widzisz, że to, co przeżywamy jest normalne...

Moja pani psycholog, a prywatnie koleżanka z byłej pracy, powiedziała mi na ostatnim spotkaniu:
"Jeśli chcesz płakać - płacz ile chcesz, aż ci łez braknie,
ale nie zapominaj, że nie możesz się w tym płaczu i rozpaczy zatracić"

Piękne słowa....
Jedno jest pewne, nie wolno w sobie tłumić tych wszystkich emocji, ponieważ skutki mogą być nie ciekawe - depresja. Należy wypłakać się, oraz ,,wygadać". Powiem raz jeszcze, dobrze że poszłaś do psychologa :sorry:

Witajcie dziewczyny:-D

Bardzo proszę o trzymanie dziś kciuków tak po 18, bo mamy USG połówkowe i może Sóweczka w końcu ujawni co tam kryje między nóżkami:-p oczywiście jeśli nie wrócimy bardzo późno to jeszcze dziś się pochwalę:-D

Buziaczki dla Was Słoneczka:-)

Dziewczyny nie mam mojego autka :-( rozsypało się i jest już na złomowisku ...o mało się przez nie nie zabiliśmy zapadła się nam podłoga i mieliśmy szczęście, że jechaliśmy po woli inaczej byliśmy bez szans.. :-( moje autko :zawstydzona/y:

Witajcie dziewczyny:-D

Bardzo proszę o trzymanie dziś kciuków tak po 18, bo mamy USG połówkowe i może Sóweczka w końcu ujawni co tam kryje między nóżkami:-p oczywiście jeśli nie wrócimy bardzo późno to jeszcze dziś się pochwalę:-D

Buziaczki dla Was Słoneczka:-)

Trzymam kciuki kochana i czekam na wieści jaka sóweczka gniazdko sobie zrobiła ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry