Danula
czekam ciągle czekam.....
No.....Wojewódzkiego sie doszukuję u którejś z Was, ale nie moge niczego znaleźć......ale cenię szczerość....![]()
To masz jak w banku

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No.....Wojewódzkiego sie doszukuję u którejś z Was, ale nie moge niczego znaleźć......ale cenię szczerość....![]()

A najlepiej tak podglądać, jak kto ma urządzone......i do tego sterta gazet tematycznych - mój żywioł!!!!;-);-)Ma się te swoje zboczenia nie? ha ha ha

Słuchaj chodz zrobimy sobie genetykę bo coś za bardzo podobne jesteśmyja też latam przestawiam zmieniam uwielbiam to bardzo im większy misz masz tym lepiej
![]()

Normalnie siostry jak sie patrzy ha ha ha Po tylu latach odnaleziona ha ha ha ha ha Ja bodaj wazonik przestawię - już jest inaczej ha ha ha ;-);-);-)Wiesz......ja lubię częste zmiany......meble 1 na 2 miesiące zmieniaja lokalizację....dodatki lądują w innych pokojach......nie lubię monotonii...P się śmieje, że dobrze, że tych zmian w nasze pożycie nie wnoszę ha ha ha ha bo rozwód gwarantowany![]()

Normalnie siostry jak sie patrzy ha ha ha Po tylu latach odnaleziona ha ha ha ha ha Ja bodaj wazonik przestawię - już jest inaczej ha ha ha ;-);-);-)

echh marzyłam o siostrze i prosze marzenia się spełniają ;-)

To Ci powiem, że ja bym sobie tak nie pozwoliła.....u Nas zawsze jest tak, że razem decydujemy o zmianach, a że ja zawsze poprzestawiam tu i ówdzie to mojemu P się to nawet podoba......lubi ten mój ŁAD ARTYSTYCZNY ha ha ha;-)ja to bym chciala sobie poprzestawiac ale nie moge.....
ktos kiedys podobno powiedzial ze zwiazek dwojga ludzi to niezly kompromis..... niestety u mnie musi tak byc jak tom ustawil ....... bo kino tego wymaga![]()
ja to bym chciala sobie poprzestawiac ale nie moge.....
ktos kiedys podobno powiedzial ze zwiazek dwojga ludzi to niezly kompromis..... niestety u mnie musi tak byc jak tom ustawil ....... bo kino tego wymaga![]()

bo już wie co będzie się działo 

To Ci powiem, że ja bym sobie tak nie pozwoliła.....u Nas zawsze jest tak, że razem decydujemy o zmianach, a że ja zawsze poprzestawiam tu i ówdzie to mojemu P się to nawet podoba......lubi ten mój ŁAD ARTYSTYCZNY ha ha ha;-)
Sisunia*****To tak jak ja albo zmienie zasłony albo obrazy inaczej cokolwiek a już dużo mi lepiejechh marzyłam o siostrze i prosze marzenia się spełniają ;-)
![]()

ja moge wszytsko urzadzic ale salon nalezy do toma pod tym wzgledem..... a jak widze jak sie ciesyz z tego co ma to nie mam serducha![]()