• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiesz......ja lubię częste zmiany......meble 1 na 2 miesiące zmieniaja lokalizację....dodatki lądują w innych pokojach......nie lubię monotonii...P się śmieje, że dobrze, że tych zmian w nasze pożycie nie wnoszę ha ha ha ha bo rozwód gwarantowany :-D:-D:-D:-D

ja to bym chciala sobie poprzestawiac ale nie moge.....
ktos kiedys podobno powiedzial ze zwiazek dwojga ludzi to niezly kompromis..... niestety u mnie musi tak byc jak tom ustawil ....... bo kino tego wymaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja to bym chciala sobie poprzestawiac ale nie moge.....
ktos kiedys podobno powiedzial ze zwiazek dwojga ludzi to niezly kompromis..... niestety u mnie musi tak byc jak tom ustawil ....... bo kino tego wymaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To Ci powiem, że ja bym sobie tak nie pozwoliła.....u Nas zawsze jest tak, że razem decydujemy o zmianach, a że ja zawsze poprzestawiam tu i ówdzie to mojemu P się to nawet podoba......lubi ten mój ŁAD ARTYSTYCZNY ha ha ha;-)

To Ci powiem, że ja bym sobie tak nie pozwoliła.....u Nas zawsze jest tak, że razem decydujemy o zmianach, a że ja zawsze poprzestawiam tu i ówdzie to mojemu P się to nawet podoba......lubi ten mój ŁAD ARTYSTYCZNY ha ha ha;-)

ja moge wszytsko urzadzic ale salon nalezy do toma pod tym wzgledem..... a jak widze jak sie ciesyz z tego co ma to nie mam serducha :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry