rudzia789
szczęściara
o matko kochana chcesz zebym umarla na slinotok:-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ŁŁŁŁojjjj, sorki ;-) to mykaj do sklepu kupić kiszonej, na zaspokojenie;-);-);-)o matko kochana chcesz zebym umarla na slinotok:-):-):-):-)
Kochana, a co Ty z tymi upławami masz.....to przez ciążę? Czy jakieś zapalenie sie wdało?z dzidzią musi być wszystko dobrze i nie ma innej opcji:-):-). A tego się dowiem 10listopada a to jeszcze ponad dwa tygodnie.ALE NIE WIEM CZY NIE ZADZWONIE WCZEŚNIEJ BO SKOŃCZYŁAM ZASTRZYKI I ZACZĘŁY SIĘ ZNOWU UPŁAWY.
Trzymaj się!!!! Miłego dnia. Buziaki:-):-)Kochane ja uciekam bo inwazja na kibelek mnie wzięła buziaczki później zajrze do was . Miłego dnia kochane
ŁŁŁŁojjjj, sorki ;-) to mykaj do sklepu kupić kiszonej, na zaspokojenie;-);-);-)
Kochane ja uciekam bo inwazja na kibelek mnie wzięła buziaczki później zajrze do was . Miłego dnia kochane
ewelinka łożysko jest blisko szyjki macicy i z tego powodu są te upławy ale nie powinno ich już być i to moją ginkę trochę niepokoi ale nie bierze mnie do szpitala bo nie ma ich tak dużo bardzo a oni dali by mi tylko zastrzyk a ja go moge brać w domu bo na dole mam przychodnie i tak nic nie robie leże plackiem więc wolę zostać w domu.kochana, a co ty z tymi upławami masz.....to przez ciążę? Czy jakieś zapalenie sie wdało?
Oj.....mam nadzieję, że szybko upławy znikną.....oby....ewelinka łożysko jest blisko szyjki macicy i z tego powodu są te upławy ale nie powinno ich już być i to moją ginkę trochę niepokoi ale nie bierze mnie do szpitala bo nie ma ich tak dużo bardzo a oni dali by mi tylko zastrzyk a ja go moge brać w domu bo na dole mam przychodnie i tak nic nie robie leże plackiem więc wolę zostać w domu.

;-)