• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochane witam
ja dopiero teraz bo musiałam napisać plan pracy magisterskiej i literaturę bo koleżanka w wekend zrobi mi wpis w szkole bo ja się niestety przeziębiłam ale nie wiem jakim cudem jak siedzę w domu no ale cóż kolejna górka do pokonania:-( już ropy nie mam przy palcu zwalczyłam ją wczoraj ale za to mdłości mnie męczą jak diabli:-(
i chyba musze odwiedzić zaraz kibelek. Nie mam już siły:-(

Kochane witam
ja dopiero teraz bo musiałam napisać plan pracy magisterskiej i literaturę bo koleżanka w wekend zrobi mi wpis w szkole bo ja się niestety przeziębiłam ale nie wiem jakim cudem jak siedzę w domu no ale cóż kolejna górka do pokonania:-( już ropy nie mam przy palcu zwalczyłam ją wczoraj ale za to mdłości mnie męczą jak diabli:-(
Oj bidulko Kochana.......jakoś musisz to przetrwać....Trzymaj się dzielnie....;-) Pozdrawiam

Kochane witam

no tak to jest teraz na jesien...... ja sama czuje sie fatalnie caly czas cos we mnie siedzi....
dasz rade najwazniejsze ze z dzidzia wszytsko ok

reklama
no tak to jest teraz na jesien...... Ja sama czuje sie fatalnie caly czas cos we mnie siedzi....
Dasz rade najwazniejsze ze z dzidzia wszytsko ok
z dzidzią musi być wszystko dobrze i nie ma innej opcji:-):-). A tego się dowiem 10listopada a to jeszcze ponad dwa tygodnie.ALE NIE WIEM CZY NIE ZADZWONIE WCZEŚNIEJ BO SKOŃCZYŁAM ZASTRZYKI I ZACZĘŁY SIĘ ZNOWU UPŁAWY.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry