• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witajcie weekendowo kochane :-)

Madziu skarbie Ty wiesz, że ja ciągle trzymam kciuki najmocniej jak potrafię za całą Waszą trójkę. Jakby co wiesz gdzie mnie znaleźć. Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś już w domku, teraz uważaj na siebie i wpadaj do nas częsciej tęskniłyśmy za Tobą, buziak :* :-)

Anecia Ty za pewne już na dobre weekendujesz więc cudownego wspaniałego i w ogóle no wiesz.. ;-)

Martuś kochana Ty też odpoczywaj dużo i w pracy uważaj na siebie. :tak:

Ewelinka jakie dziś nastawienie do świata i nadziei?? Za jakiś czas optymistyczne myślenie na pewno wróci tylko się nie poddawaj to będzie wszystko dobrze, przytulam.

Karola biedulo jak mi Ciebie żal męczysz się strasznie ale powinny Ci te mdłości powoli mijać przecież chyba całą ciąże tak nie będzie :sorry2:

Wiola, Marjsi, Iza, Ola, Iwona, Ilona miłego weekendu dziewczyny Wam życzę :-)

ps. Auta nie widziałam bo jeszcze go nie skończyli normalnie się wściekłam wczoraj :wściekła/y: biedny mój S znowu oberwał bo był najbliżej.

reklama
Czytałam o She tak mi przykro że ją to spotkało tuż przed weselem ale rozumiem ją ja bym też odwołała jak ginie ktoś nam bliski człowiek nie myśli o zabawie i radości a takie powinno być wesele.

ja na sekundkę,,, bo dostałam smska od pewnej pani... ;-)

Madzia kochana no takiego powrotu to ja się nie spodziewałam !!!!!!!!!!!!
Gratulacje Kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Modlę się za Was...MUSI BYC DOBRZE !!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

madzia ogromne gratulacje:-):-):-) hura hura hura:-):-) wszystko będzie dobrze i nie ma innej opcji:-):-):-):-):-):-)
trzymaj się skarbeczku ciepło niestety wcześniej nie doczytałam bo więcej siedze nad kibelkiem niż normalnie funkcjonuję ale dzidzia najważniejsza:-):-).zaglądaj do nas częściej bo stęskniłyśmy się za tobą.

Witajcie weekendowo kochane :-)

Madziu skarbie Ty wiesz, że ja ciągle trzymam kciuki najmocniej jak potrafię za całą Waszą trójkę. Jakby co wiesz gdzie mnie znaleźć. Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś już w domku, teraz uważaj na siebie i wpadaj do nas częsciej tęskniłyśmy za Tobą, buziak :* :-)

Anecia Ty za pewne już na dobre weekendujesz więc cudownego wspaniałego i w ogóle no wiesz.. ;-)

Martuś kochana Ty też odpoczywaj dużo i w pracy uważaj na siebie. :tak:

Ewelinka jakie dziś nastawienie do świata i nadziei?? Za jakiś czas optymistyczne myślenie na pewno wróci tylko się nie poddawaj to będzie wszystko dobrze, przytulam.

Karola biedulo jak mi Ciebie żal męczysz się strasznie ale powinny Ci te mdłości powoli mijać przecież chyba całą ciąże tak nie będzie :sorry2:

Wiola, Marjsi, Iza, Ola, Iwona, Ilona miłego weekendu dziewczyny Wam życzę :-)

ps. Auta nie widziałam bo jeszcze go nie skończyli normalnie się wściekłam wczoraj :wściekła/y: biedny mój S znowu oberwał bo był najbliżej.
Dziękuję Wam moje Kochane, będę teraz często na bb bo jestem na L4:-)
Czuję się tak sobie bo złapała mnie nerwica a tu nic nie można wziąść dla dobra fasolki i tak się męczę, jem na siłę a w nocy oglądam tv, chyba dopiero teraz odreagowuję cały stres i pobyt w szpitalu:baffled: myślicie że mogę pić melisę w ciąży?

Udanego weekendu!!!!!

Ostatnia edycja:
WITAM WAS KOCHANE JA TYLKO NA CHWILKĘ I ŻYCZĘ MIŁEGO WEKENDU:-):-)
DANULKA JA MAM NADZIEJĘ ŻE PRZEJDĄ NIE DŁUGO BO JA JUŻ NIE MAM SIŁY DO TEGO WYMIOTOWANIA:wściekła/y::wściekła/y:
MADZIU GŁÓWKA DO GÓRY WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE I NIE MARTW SIĘ JA TEZ W NOCY NIE MOGĘ SPAĆ :-(:-(
RUDZIA,WIOLA, ANETKA ,MASRSJI, MARTUŚ, EWELINKA,IZA,OLA , IWONA, ILONKA,DANULA,MADZIA,
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I TE KTÓRYCH NIE WYMIENIŁAM TO PRZEPRASZAM BUZIACZKI DLA WAS KOCHANE.

WITAM WAS KOCHANE JA TYLKO NA CHWILKĘ I ŻYCZĘ MIŁEGO WEKENDU:-):-)
DANULKA JA MAM NADZIEJĘ ŻE PRZEJDĄ NIE DŁUGO BO JA JUŻ NIE MAM SIŁY DO TEGO WYMIOTOWANIA:wściekła/y::wściekła/y:
MADZIU GŁÓWKA DO GÓRY WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE I NIE MARTW SIĘ JA TEZ W NOCY NIE MOGĘ SPAĆ :-(:-(
RUDZIA,WIOLA, ANETKA ,MASRSJI, MARTUŚ, EWELINKA,IZA,OLA , IWONA, ILONKA,DANULA,MADZIA,
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I TE KTÓRYCH NIE WYMIENIŁAM TO PRZEPRASZAM BUZIACZKI DLA WAS KOCHANE.
Oj biedactwo, już niedługo Ci przejdzie:sorry2:
Karolinko powiedz mi do jakiego lekarza chodzisz?

dziękuję Danusiu :-)
ech...szkoda z tym autkiem... ja też należe do tych w gorącej wodzie kąpanych :cool2::cool2::cool2::-D:-D

Czytałam o She tak mi przykro że ją to spotkało tuż przed weselem ale rozumiem ją ja bym też odwołała jak ginie ktoś nam bliski człowiek nie myśli o zabawie i radości a takie powinno być wesele.

brak słów... :-(

Dziękuję Wam moje Kochane, będę teraz często na bb bo jestem na L4:-)
Czuję się tak sobie bo złapała mnie nerwica a tu nic nie można wziąść dla dobra fasolki i tak się męczę, jem na siłę a w nocy oglądam tv, chyba dopiero teraz odreagowuję cały stres i pobyt w szpitalu:baffled: myślicie że mogę pić melisę w ciąży?

Udanego weekendu!!!!!

madziu naprawdę bardzo się ciesze i obiecuje sie za Was modlic !!!! :tak:

a ja wczoraj normalnie dwie stłuczki bym miała... w sumie szkoda że nie miałam bo bym trochę kasy zarobiła ;-);-);-):cool2:

a tak wogóle dobry wieczór :happy2::happy2::happy2::happy2:

madzia gratulacje :) czekam na fotki :)

a ja dzisiaj za kierowcę robię :-p odwiozłam M ze znajomymi na koncert i mam po nich jechac... a mam taką ochotę na zimne piwko ze :szok::szok::szok:

hej Pati :-)
Witam Pati:-)
Anetko jak my dawno nie rozmawiałyśmy:shocked2: co u Ciebie kierowco:-)
Ja dzisiaj leżę bo wczoraj troche pochodziłam i delikatnie plamię ale jutro idę do ginka więc się nie martwię:sorry2: wreszcie podłączyłam laptopa pod necik i mam kontakt ze światem:-)
Danusiu co z twoim autkiem?
Pozdrawiam Was wszyskie gorąco w niedzielny poranek:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry