• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam:-) my chyba jeszcze się nie znamy:sorry2: magda milo mi:-)
Książeczka zapewne pozwoli wiele zrozumieć i pokazuje ile kobiet było w takiej sytuacji jak my:zawstydzona/y:
Wiola...
Miło mi....
No i GRATULUJĘ!!!
Ale wydaje mi się, że tę książkę powinni przeczytać wszyscy,
nie tylko my...
Bo MY wiemy, co to znaczy, a inni...
cóż...
Czasem nie mają pojęcia co powiedzieć, jak się zachować...

To prawda ale nikt nas nie zrozumie jeśli sam tego nie przeżyje:sorry2:
Każda kolejna ciąża to dla nas strach aby tym razem było wszystko dobrze:zawstydzona/y: ale pomimo tego jestem optymistką:-) co ma być to będzie:sorry2:

Będzie dobrze!

Musi być!!!!
My na razie robimy STOP
Najpierw ustabilizujemy nasze, ostatnio trochę pogmatwane
i nerwowe życie...
Powiem Ci że przerwa dobrze Wam zrobi, dajcie sobie czas:tak: Ja też jestem w pogmatwanej sytuacji życiowej, nie planowałam tej ciąży bo nie zdążyłam zrobić genetyki, ale widocznie tak miało być:-p i może tym razem sie uda:sorry2:

Powiem Ci że przerwa dobrze Wam zrobi, dajcie sobie czas:tak: Ja też jestem w pogmatwanej sytuacji życiowej, nie planowałam tej ciąży bo nie zdążyłam zrobić genetyki, ale widocznie tak miało być:-p i może tym razem sie uda:sorry2:

I powiem ci, ze takie "wpadki" są chyba najfajniejsze...
Mój Kacper jest z "wpadki" i jest cudowny..
Nie wyobrażam sobie, że mogłoby go nie być...:zawstydzona/y::-(

I powiem ci, ze takie "wpadki" są chyba najfajniejsze...

Mój Kacper jest z "wpadki" i jest cudowny..
Nie wyobrażam sobie, że mogłoby go nie być...:zawstydzona/y::-(
Kurcze masz rację:tak: ja wcześniej planowałam i nic tego nie wychodziło a teraz lekarze sa dobrej mysli więc coś w tym jest:-)

Dzis..

Kopytka z sosikiem wieprzowym...
Do tego surówka z pudełeczka :-p
Ale przez te zmianę czasu jakoś się nie mogę odnaleźć
Mniam mniam:-p ja mam kasze i sos z żeberek od wczoraj:-) jak jestem sama to nie chce mi sie gotować:-p
Ja dopiero zorientowalam się że jest coś nie tak z godziną jak nie zgadzał mi się program telewizyjny:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry