Danula
czekam ciągle czekam.....
Witam Danusiu:-) jesteś jeszcze?
Tak kochana jestem :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam Danusiu:-) jesteś jeszcze?
Opowiadaj co z twoim autkiem bo nie jestem w temacie i muszę wszystko nadrobić;-)Tak kochana jestem :-)
Opowiadaj co z twoim autkiem bo nie jestem w temacie i muszę wszystko nadrobić;-)
otóż miałam fiata cc ale niestety rozwaliło nam cała podłogę i to w czasie jazdy mieliśmy więcej szczęścia jak rozumu bo na zakręcie coś strzeliło i okazało się że wszedł cały wahacz i koło w podłogę nie szło auta opanować. No i naprawa nie warta świeczki więc auto już na złomie a my szukamy czegoś innego. Mechanik co nam auto cały czas robił ma golfa do sprzedania ale nie widziałam go jeszcze bo ciągle coś przy nim robią i nie wiem jaka cena, mieliśmy go oglądać w piątek okazało się, że się nie wyrobili i teraz jesteśmy umówieni na poniedziałek jak znowu odwoła to się wścieknę 
O kurcze dobrze że nic wam sie nie staloJuż mówie/piszeotóż miałam fiata cc ale niestety rozwaliło nam cała podłogę i to w czasie jazdy mieliśmy więcej szczęścia jak rozumu bo na zakręcie coś strzeliło i okazało się że wszedł cały wahacz i koło w podłogę nie szło auta opanować. No i naprawa nie warta świeczki więc auto już na złomie a my szukamy czegoś innego. Mechanik co nam auto cały czas robił ma golfa do sprzedania ale nie widziałam go jeszcze bo ciągle coś przy nim robią i nie wiem jaka cena, mieliśmy go oglądać w piątek okazało się, że się nie wyrobili i teraz jesteśmy umówieni na poniedziałek jak znowu odwoła to się wścieknę
![]()
a golfy to bardzo ladne autka, a poniedziałek juz jutro:-) Danusiu nadal jesteś na zwolnieniu?O kurcze dobrze że nic wam sie nie staloa golfy to bardzo ladne autka, a poniedziałek juz jutro:-) Danusiu nadal jesteś na zwolnieniu?

Znajdziesz cośNo wiem że już jutro ale wiesz jak niecierpliwa jestem i chce już zaraz i każdy dzień zwłoki mnie denerwuje
Tak jestem ale już ostatni tydzień do piątku potem koniec umowy i tylko przepustkę oddaje i jestem znowu bezrobotna ;-)
na moje miejsce też juz kogos zatrudnili jak sie dowiedzieli ze jeszcze 2 tyg jestem na zwolnieniu, we wtorek jade do pracy porozmawiać z szefem jak zdążę
zawalu dostanie jak się dowie że jestem w ciązy

Znajdziesz cośna moje miejsce też juz kogos zatrudnili jak sie dowiedzieli ze jeszcze 2 tyg jestem na zwolnieniu, we wtorek jade do pracy porozmawiać z szefem jak zdążę
zawalu dostanie jak się dowie że jestem w ciązy
![]()

Zapomnialam przekazać, mam wieści od Marti, wyszła ze szpitala i za 4 tyg ma już termin porodu:-) biedna aż 10 tyg leżała w szpitalu, ale wszystko jest dobrze:-) jak ten czas plynie![]()
4 tygodnie?? O rany jak to zleciało ale fajnie będzie kolejny brzdąc na bb :-)Powiem Ci że wiem co to znaczy, ja tez teraz jak mam wsiąść w komunikacje miejską to nie chce mi się z domu wychodzić, jak M mi tylek wozil to było tak przyjemnie:-)Kochana muszę znaleźć nie ma innej możliwości tu bez auta się nie da tylko, że musimy wtedy kogoś prosić, żeby z nami pojeździł bo nijak nigdzie dojechać z tej wiochy
E może nie będzie tak żle w końcu każdy szef jak ma kobiety w pracy powinien być na takie nowiny przygotowany ;-)