• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Powiem Ci że wiem co to znaczy, ja tez teraz jak mam wsiąść w komunikacje miejską to nie chce mi się z domu wychodzić, jak M mi tylek wozil to było tak przyjemnie:-)

Sam mi mówil, że na problemy najlepszy jest dobry sex, więc powiem, że posluchałam jego rady:-D:-D:-D:-D

No fakt auto to wygoda :tak:

No tak zrób szef sam podsunął więc niech nie ma teraz pretensji :-D:-D:-D

reklama
Danusiu własnie ordynator w szpitalu mi powedzial ze to najwazniejsze badanie po poronieniach, dam znać napewno:-)
Co do Marti to rzeczywiście jak to minęło, pamietasz jeszcze mi smsy do anglii wysyłałaś co z nią i dzidzią:-)

Wiem że najważniejsze dlatego czekam na wynik i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze :tak:
Tak pamiętam zleciało strasznie szybko nie miałam pojęcia, że to już u niej taki tydzień :-)

No wycierpiała ale zobacz już jest prawie na końcówce teraz tylko czekać na wieści, że urodziła :-)

Właśnie nie wiemy co z Izą nie odzywa się od jakiegoś czasu nie mam pojęcia co u niej a nie wiem czy ktoś ma do niej kontakt :sorry2:
Ja nie mam, napisała do mnie na nk po całej sparwie z m jak się trzymam i to wszystko od tej pory nie mam z nią kontaktu.:-(

Ja nie mam, napisała do mnie na nk po całej sparwie z m jak się trzymam i to wszystko od tej pory nie mam z nią kontaktu.:-(

Oj powiem Ci, że dawno jej tu nie było ani chyba na ciązy po poronieniu bo czasem tam zaglądam i nie natknęłam się na nią od jakiegoś czasu. Mam nadzieje, że nas podczytuje i napisze coś jak będzie miała możliwość

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry