• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ze starych bywalczyń jest teraz nie wiele są prawie same nowe wiem że raz była jakaś akcja znowu ale nie wiem dokładnie o co chodziło bo nie zaglądałam zerkam raz na jakiś czas ale nie wchodzę tam bo mało znam nicków same nowe
Na szczęscie mamy swoją odskocznię i nie musimy sie martwić:-)
A pani prezes dzisiaj sie nie pokazuje, nadal pracuje w weekendy?

Na szczęscie mamy swoją odskocznię i nie musimy sie martwić:-)
A pani prezes dzisiaj sie nie pokazuje, nadal pracuje w weekendy?

Dokładnie tutaj można przynajmniej spokojnie porozmawiać i nikt nikogo nie ucisza ani nie reprymenduje ;-)
A z nią małe zamieszanie było jak się okazało, że jest w ciąży z początku chodziła do pracy potem ją odsunęły że niby po co ma chodzić jak nie może dźwigać i takie tam. No i zrobili z Tomem małe zamieszanie bo musi pracować żeby mieć ileś godzin przerobionych i miała iść na pralnie chyba bo nie pamiętam ale może jak będzie w 26 tygodniu to pójdzie już na macierzyńskie bo tak u nich można (mam nadzieje, że nic nie pokręciłam):-)

Dokładnie tutaj można przynajmniej spokojnie porozmawiać i nikt nikogo nie ucisza ani nie reprymenduje ;-)
A z nią małe zamieszanie było jak się okazało, że jest w ciąży z początku chodziła do pracy potem ją odsunęły że niby po co ma chodzić jak nie może dźwigać i takie tam. No i zrobili z Tomem małe zamieszanie bo musi pracować żeby mieć ileś godzin przerobionych i miała iść na pralnie chyba bo nie pamiętam ale może jak będzie w 26 tygodniu to pójdzie już na macierzyńskie bo tak u nich można (mam nadzieje, że nic nie pokręciłam):-)
Tam te przepisy to są pokręcone, trzeba pracować długo aby potem dostać dobre pieniążki na macierzyńskim. I nie można iść na zwolnienie bo ciąża to nie choroba:sorry2: zmykam na chwilę na kolacyjkę:-)

Dobry wieczór :D
Ojjjj chwilka wolnego pokój wygląda jak po bombardowaniu całe mieszkanie zreszta tak wyglada :-D ale na dzisiaj koniec juz :-p więc mogę sobie chwilke posiedzieć i poczytać co sie dzialo :-) Jak mija niedziela?
Ja jutro znów do dentysty :zawał: :baffled:

Cześć kochana!!!!
Ja mam stomatologa we wtorek..:-p
Oooo czesc Kochana :-) No ja z wtorku musze przełożyć bo Tate wezwali na komisje lekarską i musi jechać do Poznania a ja przy okazji jakieś zakupki zrobię :-) Bo u mnie na tym zadupiu nic nie ma :wściekła/y: się załamałam wczoraj jak mój stomatolog powiedział, że musze do niego przyjść 4 dni pod rząd :szok: ile to bólu :szok: a ile pieniędzy :szok:
Co tam słychać ciekawego? Widziałam ten piękny obrazek od Ciebie dla mnie :-D Ty chyba chcesz żebym wykitowała z tymi swoimi brakami :-D

reklama
Oooo czesc Kochana :-) No ja z wtorku musze przełożyć bo Tate wezwali na komisje lekarską i musi jechać do Poznania a ja przy okazji jakieś zakupki zrobię :-) Bo u mnie na tym zadupiu nic nie ma :wściekła/y: się załamałam wczoraj jak mój stomatolog powiedział, że musze do niego przyjść 4 dni pod rząd :szok: ile to bólu :szok: a ile pieniędzy :szok:
Co tam słychać ciekawego? Widziałam ten piękny obrazek od Ciebie dla mnie :-D Ty chyba chcesz żebym wykitowała z tymi swoimi brakami :-D

No wiesz...
jakoś trzeba nadrabiać...:-p:-p:-p
Ja idę na ubezpieczalnię, zapłacę tylko za znieczulenie, bo na żywca nie ma mowy!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale coś czuję, że tych wizyt będzie jeszcze sporo...
Ale postanowiłam, że się poświęcę i zacznę te zęby robić
W ogóle muszę się trochę wziąć za siebie, bo się trochę "zapuściłam"
fryzjer, kosmetyczka itp.
Tylko skąd ja na to wezmę kasę?!:confused:
Ale nic.
Coś się poradzi:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry