V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Ja też chcę do fryzjera ale nie mam pomysłu na włosy :-(
Ja niby też nie...
Może kolor zmienie...

Może kolor zmienie...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Na jaki ?Ja niby też nie...
Może kolor zmienie...
Za cienkie włosy mam na cieniowanie :-(Obcinać pewnie nie chcesz to może tylko wycieniowanie??
No to już by był luksus normalnie![]()

Na jaki ?
Anetko jak my dawno nie rozmawiałyśmyco u Ciebie kierowco:-)
Ja dzisiaj leżę bo wczoraj troche pochodziłam i delikatnie plamię ale jutro idę do ginka więc się nie martwięwreszcie podłączyłam laptopa pod necik i mam kontakt ze światem:-)
mam nadzieje że wszystko u Ciebie ok... i że wszystko powoli wraca do normy... trzyam za Waszą całą trójkę mocno kciuki !!! opowiadaj co u Ciebie??? !!! jak sie czujesz ??? :-)Anecia i jak mąż po koncercie?? :-)

A mi ciągle te auto siedzi w głowie jak jutro się nic nie dowiem to mnie szlak trafi chybazależy mi na czasie jak do środy nie zobaczę tego auta szukam coś na własną rękę
![]()

w tym ładnym kolorze 

Zapomnialam przekazać, mam wieści od Marti, wyszła ze szpitala i za 4 tyg ma już termin porodu:-) biedna aż 10 tyg leżała w szpitalu, ale wszystko jest dobrze:-) jak ten czas plynie![]()

to już ??/ nie no... pamiętam jak Martusia nam tu testowała i głupoty gadała że na pewno się nie uda ;-) a to juz prawie 

super ze jest juz w domciu
pozdrów ja i ucałuj ode mnie jak tylko bedziesz miała okazje :-):-):-) i przekaz jej że my cały czas kciuki zacisniete mamy i tęsknimy !!!