• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No to już by był luksus normalnie :cool2::-D
Własne mi się przypomniało,
że ta fryzjerka miała sie przeprowadzić do Grudziądza,
więc jeszcze dalej...
Ale obcięła mnie super
i to tylko i wyłącznie brzytwą...
Nożyczek w ogóle nie używała
bo podobno jak się obcina brzytwą, to potem włosy się lepiej układają...
i tak było...
dopóki nie odrosły
:cool2:

Czesc dziewczynki:)Dawno u Was nie bylam...
U nas wszystko dobrze...Z dzidzia wszystko ok:-)
Ostatnio zaczal mnie pobolewac kregoslup i zauwazylam niewielkie rozstepy na brzuchu(a juz sie cieszylam,ze nic nie ma-hihi).
Co do tematu fryzjera to z checia tez bym poszla...No,ale tu jest drogo i chyba wybiore sie jak polece po nowym roku do Polski...Tam chodzilam do takiego salonu gdzie sami mi doradzali w jakiej fryzurze byloby mi ladnie i zawsze bylam zadowolona:-)
Pozdrawiam wszystkie:)

dobry :-)

Anetko jak my dawno nie rozmawiałyśmy:shocked2: co u Ciebie kierowco:-)
Ja dzisiaj leżę bo wczoraj troche pochodziłam i delikatnie plamię ale jutro idę do ginka więc się nie martwię:sorry2: wreszcie podłączyłam laptopa pod necik i mam kontakt ze światem:-)

dzień dobry Madziu :-) bardzo się ciesze że do nas powróciłaś... i takie wejście zrobiłaś :-D mam nadzieje że wszystko u Ciebie ok... i że wszystko powoli wraca do normy... trzyam za Waszą całą trójkę mocno kciuki !!! opowiadaj co u Ciebie??? !!! jak sie czujesz ??? :-)

Anecia i jak mąż po koncercie?? :-)

bardzo zadowolony :-D:-D:-D

A mi ciągle te auto siedzi w głowie jak jutro się nic nie dowiem to mnie szlak trafi chyba :sorry2: zależy mi na czasie jak do środy nie zobaczę tego auta szukam coś na własną rękę :tak:

hehe... no w goracej wodzie kapana... mój charakterek :-D:-D:-D
trzymam kciuki co by sie dzisiaj wkońcu udało zobaczyc golfika :-D:-D:-D w tym ładnym kolorze :-D:-D:-D

Zapomnialam przekazać, mam wieści od Marti, wyszła ze szpitala i za 4 tyg ma już termin porodu:-) biedna aż 10 tyg leżała w szpitalu, ale wszystko jest dobrze:-) jak ten czas plynie:tak:

:szok::szok::szok: to już ??/ nie no... pamiętam jak Martusia nam tu testowała i głupoty gadała że na pewno się nie uda ;-) a to juz prawie :-D:-D:-D super ze jest juz w domciu :-D pozdrów ja i ucałuj ode mnie jak tylko bedziesz miała okazje :-):-):-) i przekaz jej że my cały czas kciuki zacisniete mamy i tęsknimy !!! :tak:

Wiola, Ewelinka, Ilonka, Kasia, Agnieszka, Rudzia, Iwonka, Iza, Ola, Majsi pozdrawiam gorąco !!!

Ostatnia edycja:
reklama
komu kawki ?? :-)

images

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry