• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Aaaaaa Kochana......w ostatniego Sylwka, przed balem, powiedziałam P, że będzie tatusiem ..... byłam już po teście, po 1 wizycie u lekarza ..... bal był najpiękniejszy w życiu. Cudowny prezent na nowy rok.
A teraz będzie mi sie kojarzyć inaczej ....nie wiem jak "GO" przeżyję ....:-(
Ewelinko przeżyjesz:sorry2: pamiętaj że co nas nie zabije to nas wzmocni:sorry2: wiem że juz zawsze ten dzień będzie Ci się źle kojarzył ale nauczysz się z tym żyć, daj sobie czas;-) ściskam cię mocno:tak:

Ewelinko przeżyjesz:sorry2: pamiętaj że co nas nie zabije to nas wzmocni:sorry2: wiem że juz zawsze ten dzień będzie Ci się źle kojarzył ale nauczysz się z tym żyć, daj sobie czas;-) ściskam cię mocno:tak:
Dziękuję kochana,
wiesz, ja to wszystko wiem i każdego dnia sobie powtarzam, że przecież w końcu "Musi być dobrze".....ale jak przychodzą jakieś szczególne dni, to jakoś wszystko wraca z podwójną siłą ..... i serce się buntuje.....ech......jakoś wytrwać trzeba, bo w końcu tyle życia przede mną ;-)

Dziękuję kochana,
wiesz, ja to wszystko wiem i każdego dnia sobie powtarzam, że przecież w końcu "Musi być dobrze".....ale jak przychodzą jakieś szczególne dni, to jakoś wszystko wraca z podwójną siłą ..... i serce się buntuje.....ech......jakoś wytrwać trzeba, bo w końcu tyle życia przede mną ;-)
Wiem jak to jest;-) sama wyłam cały sobotni wieczór:-p ale musimy żyć dalej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry