Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Wiem u mnie w obi już są wszystkie ozdoby świąteczneWiecie co .....niedługo Święta i Sylwester .....:-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem u mnie w obi już są wszystkie ozdoby świąteczneWiecie co .....niedługo Święta i Sylwester .....:-(

Kochana, MUSI być dobrze, innej opcji nie przyjmujemyViola co to za minka? Glowa do góry, a na śpiochy pyszna kawka najlepsza:-)
A dzisiaj troszke lepsze, dziękuję:-) Już nie plamie i odzyskuję nadzieję, że będzie dobrze:-)
Danusiu a gdzie ty? pewnie nową bryczkę ogląda:-)

Tak będzie, zobaczysz.....U nas powoli witryny sklepowe zdobią, chyba ciut wcześnie.....Wiem u mnie w obi już są wszystkie ozdoby świąteczne![]()

Jestem zaŻe ja o :czymś" myślę?No wiesz......ja skromny człek......taki dobrze ułożony ha ha ha ha
To nie rób nic, zrób sobie "dzień lenia"![]()
:-)Witam i proszę aby Pani prezes oficjalnie zarządziła dzisiaj dzień lenia:-):-)witaj madziu![]()
Że ja o :czymś" myślę?No wiesz......ja skromny człek......taki dobrze ułożony ha ha ha ha
To nie rób nic, zrób sobie "dzień lenia"![]()

U nas powoli witryny sklepowe zdobią, chyba ciut wcześnie.....![]()
A "Sylwester" w tym roku mi sie nie widzi, będzie to najgorszy dzień ...... a tak zawsze lubiłam .....ech ....![]()
Trzeba siebie jakos tłumaczyć nie? .....No tak tak tak tak se mów...
Jak co dzień...