Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O Wy diablice2h człowieka nie ma a tu tyle stron do czytania
![]()
O Wy diablice2h człowieka nie ma a tu tyle stron do czytania
![]()

Żebyś miała co robić;-)O Wy diablice2h człowieka nie ma a tu tyle stron do czytania
![]()
dobry :-)
dzień dobry Madziu :-) bardzo się ciesze że do nas powróciłaś... i takie wejście zrobiłaśmam nadzieje że wszystko u Ciebie ok... i że wszystko powoli wraca do normy... trzyam za Waszą całą trójkę mocno kciuki !!! opowiadaj co u Ciebie??? !!! jak sie czujesz ??? :-)
Witam Anetko:-) Dla mnie też to było zaskoczenie bo test ciążowy wyszedł negatywnie:-) u mnie dobrze leniu****e na L4, jutro jadę powiadomić szefostwo:-)
A co u Ciebie?
Witam, dentysta? wrrrrrrrrrrrrDzień dobry
Przed chwilą się obudziłam i jedyne co miałam w głowie to "omg dentysta -.-"
Idę jakieś śniadanko wciągnąć a Wy jak tam poranek mija?
Hej Karoliko, nie denerwuj się, ja też wczoraj plamilam ale poleżalam i dzisiaj jest już lepiej. Też idę dzisiaj do ginka, trzymam kciuki aby było dobrzeWitajcie kochane a ja dzisiaj wstałam rano bo się wystraszyłam takie miałam z rana upławy że ubrudziłam piżamę i jest do prania więc sobie wyobraźcie jak ją ubrudziłam:--
-( dzisiaj dzwonie do ginki i pewnie na wizytę więc trzymajcie kciuki:-):-) bo boję się jak diabli jeszcze miałam straszny sen że straciliśmy naszą kruszynkę kiedy te piepszone sny się skończą bo już nie mam siły do nich:-
-
-
-( brzuch mnie b oli ale nie wiem czy z nerw czy z czego innego. Pozdrawiam was kochane
daj znać po wizycie:-) a i w jakim szpitalu leżałaś? w madurowiczu?
Witam violu:-)
dziendoberek...... ja jeszcze z oczami szeroko zamknietymi ale juz jetsem jestem![]()
Pani prezes taka zdenerwowana z samego ranao rety spalabym pewnie dalej ale ten BABMUS diabelki znow przylazlnormalnie nerwice juz mam jak widze tego kolesia co robi przedpokoj.... mialo byc 3 gora 4 dnia a to juz 3 TYDZIEN idzie
malo tego zaluje ze mnie nie bylo wtedy w domu ale w sobote jak wychodzil to powiedzial tomowi ze chce 50 funtow wiecej bo on mial MIECEJ pracy niz sie spodziewal......
jak mu dzis wiazanke wypale to sie w papcie nie zmiesci..... ode mnie nie dostanie ani pensika
ja tez kurna pojde do swojej szefowej kurna i powiem ze DZIS mialam duzo wiecej pracy niz zwykle i chce podwyzke
![]()
come down
złość piękności szkodzi
:-):-):-):-)gdzieś w hotelowym korytarzu krótka chwila, splecione ręce gdzieś na plaży, oczu błysk, wysłany w biegu krótki list, stokrotka śniegu, dobra myśl, to wciąz za mało, moje serce, żeby żyć......[URL="http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-10/4d0b02b7/nutki.jpg.html"][/URL]
la la la laj ......![]()