• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
o rety spalabym pewnie dalej ale ten BABMUS diabelki znow przylazl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie nerwice juz mam jak widze tego kolesia co robi przedpokoj.... mialo byc 3 gora 4 dnia a to juz 3 TYDZIEN idzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: malo tego zaluje ze mnie nie bylo wtedy w domu ale w sobote jak wychodzil to powiedzial tomowi ze chce 50 funtow wiecej bo on mial MIECEJ pracy niz sie spodziewal......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak mu dzis wiazanke wypale to sie w papcie nie zmiesci..... ode mnie nie dostanie ani pensika:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tez kurna pojde do swojej szefowej kurna i powiem ze DZIS mialam duzo wiecej pracy niz zwykle i chce podwyzke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czyli jednak "KG", ojjjjj.......to niedobrze....ale dobrze, że zastępczą dali;-)
Jak samopoczucie?Pogoda pewnie, jak u nas....mokro pochmurno i mglisto ....butelkowa jednym słowem;-)

ano... dobrze ze dali bo na nowa dwa tyg czekac trza :wściekła/y::wściekła/y::no: (dobrze ze jeszcze na gwarancji:wściekła/y:) czlowiek dal tyle kasy za sprzet a tu wszystko pada :no::no::no:
ta KG taka nie najlepsza ale wazne ze komp chodzi :-)

a dziekuje... dobrze:))) @ sie konczy nareszcie :-D

ano... dobrze ze dali bo na nowa dwa tyg czekac trza :wściekła/y::wściekła/y::no: (dobrze ze jeszcze na gwarancji:wściekła/y:) czlowiek dal tyle kasy za sprzet a tu wszystko pada :no::no::no:
ta KG taka nie najlepsza ale wazne ze komp chodzi :-)

a dziekuje... dobrze:))) @ sie konczy nareszcie :-D
Ha ha ha u mnie też końcówka @, stąd też moje podminowanie ;-)
Długo strasznie trzeba czekać.....
No ale co się dziwię, kiedy mój stary komp padł, to na części czekaliśmy 1,5 miesiąca, bo z Korei szły ha ha ha
Najważniejsze, że na gwarancji i płacić nie będziecie .....no tak to jest z rzeczami martwymi niestety ....:baffled:

Proszę bardzo..
Idę sobie zrobić sniadanko królewskie

:-):-):-)
ja tez ide sobie zrobic sniadanko :-)

moim zdaniem umowa to umowa tak????? nie bral tej roboty w ciemno o cenil na tyle i nie dam ani penskia wiecej :no::no::no: malo tego robi glupi korytarz juz 3 TYDZIEN no matko kochana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale mam agresora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana nie denerwuj sie tak... umowa to umowa i trza sie tego trzymac :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry