• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ha ha ha u mnie też końcówka @, stąd też moje podminowanie ;-)
Długo strasznie trzeba czekać.....
No ale co się dziwię, kiedy mój stary komp padł, to na części czekaliśmy 1,5 miesiąca, bo z Korei szły ha ha ha
Najważniejsze, że na gwarancji i płacić nie będziecie .....no tak to jest z rzeczami martwymi niestety ....:baffled:

no to witaj w klubie :-D:-D:-D
1,5 m-ca :szok::szok::szok: nieźle :szok:

no najwazniejsze... bo jakby jeszcze placic trza bylo... to masakra :baffled:

reklama
Ale macie na piśmie czy słownie???:zawstydzona/y:

no oczywiscie ze slownie.... to "kolega" meza mojej psiapsiolki..... on niestety nie mial kiedy nam tego zrobic a ze ten durem przylecial tu do corki i powiedzial ze sie na tym zna no to tomek nam do polecil.... a dzis biedak wstydzi sie do mnie odezwac bo mu wstyd - nikt sie tego nie spodziewal ze on 3 tygodnie bedzie siedzial.... malo tego ma jeszcze do zrobienia pokoj malego gdzie tylko trzeba sufit zaszpachlowac i jedna scianke wywalic..... i on chce za to tyle samo co za caly przedpokoj..... kolejny kurna polaczek na obczyznie na ktorym sie przejechalo..... straszne to jest....
wiazanke ode mnie uslyszy jak mi powie dzis ze wisze mu jeszcze 50 dyszek

no oczywiscie ze slownie.... to "kolega" meza mojej psiapsiolki..... on niestety nie mial kiedy nam tego zrobic a ze ten durem przylecial tu do corki i powiedzial ze sie na tym zna no to tomek nam do polecil.... a dzis biedak wstydzi sie do mnie odezwac bo mu wstyd - nikt sie tego nie spodziewal ze on 3 tygodnie bedzie siedzial.... malo tego ma jeszcze do zrobienia pokoj malego gdzie tylko trzeba sufit zaszpachlowac i jedna scianke wywalic..... i on chce za to tyle samo co za caly przedpokoj..... kolejny kurna polaczek na obczyznie na ktorym sie przejechalo..... straszne to jest....
wiazanke ode mnie uslyszy jak mi powie dzis ze wisze mu jeszcze 50 dyszek
Niech Ci przedstawi cennik .......i już ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry