ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ja poproszę, tą u góry z prawej strony, najładniej wygląda

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja poproszę, tą u góry z prawej strony, najładniej wygląda

Niech Ci przedstawi cennik .......i już ....

Nie to, że wasz materiał, to jeszcze wasze narzędzia....to się władowaliście.....heheheh cennik???? za co????? ;-);-);-) gdyby nie tomek to nie mial by zadnej pracy.... zeby sobie troche dorobic..... on sam nie wie czego chce malo tego wszytsko kupic my musielismy nie ma zadnych narzedzi wszytsko nasze kurna..... nie ze mna te numery.....
ja wogole nie rozumiem takich ludzi ktorzy przylatuja zagranice i mysla ze zarobia kokosy NEI znajac wogle jezyka..... a potem ze szkoci i angole maja o nas takie a nie inne zdanie....![]()
Nie to, że wasz materiał, to jeszcze wasze narzędzia....to się władowaliście.....
Ja bym go pogoniła, nie wywiązał się z umowy ustnej to niech spada .... na drugi raz jasno na samym początku określcie zakres jego obowiązków i termin zdania prac + - 3 dni.
A o Polakch róznie gadali i gadać będą, nic na to nie poradzimy....ale ogólnie AŻ tak tragicznie w statystykach nie wypadamy .... ;-):-):-)
Danusiu, czyżby się zaspało? Pozdrawiam Kochana i na kawkę zapraszam;-)
Pewnie tak, albo ......;-);-);-) Nic nie mówię ha ha haDanusia pewnie w weekend zabalowala i odpoczywa![]()