rudzia789
szczęściara
Dlaczego unikasz???![]()
moje dupsko nie miesci sie w takie rzeczy :-):-):-):-) wole nie straszyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego unikasz???![]()
Kochana, jakby Cię Tom zobaczył w takiej bieliźnie to akurat bo by patrzył na dupsko!!!! Mężczyźni w takich sytuacjach nie patrzą nawet na nadmiar kg!!! Uwierz mi ......O czym innym myślą...moje dupsko nie miesci sie w takie rzeczy :-):-):-):-) wole nie straszyc![]()

moje dupsko nie miesci sie w takie rzeczy :-):-):-):-) wole nie straszyc![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d sado maso :-d:-d:-d![]()
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d
a co rudzia na to...hę???
![]()
a co Rudzia na to...hę???

kochana, jakby cię tom zobaczył w takiej bieliźnie to akurat bo by patrzył na dupsko!!!! Mężczyźni w takich sytuacjach nie patrzą nawet na nadmiar kg!!! Uwierz mi ......o czym innym myślą...:-d:-d:-d:-d
Kochana, jakby Cię Tom zobaczył w takiej bieliźnie to akurat bo by patrzył na dupsko!!!! Mężczyźni w takich sytuacjach nie patrzą nawet na nadmiar kg!!! Uwierz mi ......O czym innym myślą...![]()

Aleś walneła teraz mnie się mieści a Tobie nie???![]()
hehehehhe chcecie zeby mnie staruszek z domu wyrzucil albo co gorsza zawalu dostal![]()