reklama

Odskocznia;))))

cisza mi tu :):):) ciagnac im sie zachcialo:-D:-D:-D

Hahahahahaha a co też by się zapaliło?? :-D:-D:-D

Witam kochane ja wróciłam ze szpitala miałam usg ginka zrobiła takie szczegółowe i okazało się że z dzidzią jest dobrze ma koło 10cm i serduszko biło 156 uderzeń na minutę i wierciło się bardzo:-).
Miałam usg przez brzuch i dowcipnie i nie ma nigdzie miejsca skąd te upławy wychodzą dostałam dalej zastrzyki i teraz na wizytę będę chodziła co dwa tygodnie bo raz na miesiąc to za długo a jak nie miną jeszcze jakiś czas to szpital mnie czeka. Teraz wizytę mam 10listopada i może się dowiemy co siedzi w brzuszku bo dzisiaj dzidzia się odwróciła i nic nie było widać ale mi się coś wydaje że będzie dziewczynka:-).

Cudownie wiedziałam, że wszystko będzie dobrze....dziewczynka mówisz?? Może być bo jeden sówek już będzie więc będzie równowaga :tak: a czekajcie co Marti będzie miała??

reklama
Witam kochane ja wróciłam ze szpitala miałam usg ginka zrobiła takie szczegółowe i okazało się że z dzidzią jest dobrze ma koło 10cm i serduszko biło 156 uderzeń na minutę i wierciło się bardzo:-).
Miałam usg przez brzuch i dowcipnie i nie ma nigdzie miejsca skąd te upławy wychodzą dostałam dalej zastrzyki i teraz na wizytę będę chodziła co dwa tygodnie bo raz na miesiąc to za długo a jak nie miną jeszcze jakiś czas to szpital mnie czeka. Teraz wizytę mam 10listopada i może się dowiemy co siedzi w brzuszku bo dzisiaj dzidzia się odwróciła i nic nie było widać ale mi się coś wydaje że będzie dziewczynka:-).
Witaj Słońce,
bardzo się cieszę, że z dzidzi wszystko w porządku i jaka duuuuża już jest - całe 10 cm :-) jejuś.......

tak sie cieszę:-) a w ktorym szpitalu byłaś?

Niby powiedział, że jak sie uprę,
to moge go leczyć, ale to jest trzonowy,
no i trzeba leczyć kanałowo,
a za leczenie kanałowo troznowych u osób powyżej 18 roku życia trzeba
i tak płacić - 280 zł:szok:

więc powiedziałam
rwij pan!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć