Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tylko 8 usunęłam wszystkie chirurgicznie......
Reszty zębów nie dam sobie wyrwać!!!!! Wolę sie pomęczyć i wyleczyć, bo mi szkoda ......![]()

Dobrze, że krew leci.......uniknie "suchego dołu".......ja przez to przeszłam......lepiej nic nie jedz teraz zeby bardziej ci krew nie leciala..... pij duzo zimnego....

A tak na marginesie to dzisiaj spotkałam swoją pierwszą miłość........
I jakos gorąco na dworzu się zrobiło od razu![]()
Będzie dobrze......gdyby połknęła szkło to od razu by dawał znak że ją coś boli itp. także nic się nie martwjadę do wetabo kazała przyjechac

jadę do wetabo kazała przyjechac
Ano...jakos tak "magicznie" się zrobiło, ale tylko na chwilkę, bo jak sobie przypomniałam co zrobił to nienawiść wróciła szybciutkoo matko to chyba jakas fala.......

;-)wiem która:-) ja tam zawsze leże na podtrzymaniu, mój gin tam pracuje, bardzo dobry szpital, a wiesz że go likwiduja i ma tam być hotelmadziu madurowiczu bo ta moja ginka jest tam kierownikiem od usg.
Dziękuję wam dziewczynki tak mi się wydaje że to będzie dziewczynka bo sporo rzeczy na to wskazuje i takie mam przeczucie:-):-) ważne żeby było zdrowe to najważniejsze
najgorsze jest to że ja się nadal źle czuje i na dodatek brzuch mnie boli ale to chyba dlatego że się rozciąga.
:-(Kochanie....aktualizacje ściągnęło i sama wcisnałam uruchom ponownie, więc spoxik.....
U mnie wira nie ma prawa być hehehe ;-);-)