V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Dobrze, że krew leci.......uniknie "suchego dołu".......ja przez to przeszłam......![]()
Podobno okropny ból
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, że krew leci.......uniknie "suchego dołu".......ja przez to przeszłam......![]()
Głodna jestem
od wczoraj nic nie jadłam
Ale, niby moge, bo 2 godz mineło, boje sie jeść, coby mi nic tam nie wlazło

Ano...jakos tak "magicznie" się zrobiło, ale tylko na chwilkę, bo jak sobie przypomniałam co zrobił to nienawiść wróciła szybciutko;-)

jadę do wetabo kazała przyjechac

Ano...jakos tak "magicznie" się zrobiło, ale tylko na chwilkę, bo jak sobie przypomniałam co zrobił to nienawiść wróciła szybciutko;-)

Karolinko mnie też boli ale jak leże to przechodzi i lekko plamie, ale czasami tak jest przez hormony, organizm musi się przystosować, najważniejsze abyś się nie denerwowała w miarę możliwości![]()
Okropny - to słabe określenie....myślałam że zejdę z tego świata i głupia chodziłam 3 dni z bólem.....po 3 dniach poszłam do dentysty, jak zobaczył ten "suchy dół" to się przeżegnał i dziwił że jeszcze "żyję" - oczywiście w przenośni.....oczyścił śmierdzącym preparatem i zaaplikował tabletkę w ten ból - kolejne 3 dni bólu zanim sie nie rozpuściła....Najgorszemu wrogowi tego nie życzęPodobno okropny ból

To na pewno hormony .....ja mojego nie widzialam ale ostatnio wszedl mi starsznie w glowe..... nie wiem czy to hormony czy co......dziwnie tak
![]()

To czemu nic rano nie zjadłaś jak wiedziałaś że do dentystki idziesz?![]()
Co się nabijasz...prawdę piszęJedz i daj znać ale będzie ok zobaczysz
Czekam na wieści
![]()