reklama

Odskocznia;))))

reklama
Okropny - to słabe określenie....myślałam że zejdę z tego świata i głupia chodziłam 3 dni z bólem.....po 3 dniach poszłam do dentysty, jak zobaczył ten "suchy dół" to się przeżegnał i dziwił że jeszcze "żyję" - oczywiście w przenośni.....oczyścił śmierdzącym preparatem i zaaplikował tabletkę w ten ból - kolejne 3 dni bólu zanim sie nie rozpuściła....Najgorszemu wrogowi tego nie życzę :zawstydzona/y:

Znam to i znam ten ból tylko ja idiotka przez tydzień się męczyłam zanim poszłam bo myslałam, że przejdzie ale potem nie dało rady i poszłam to powiedziała, że medal za wytrzymałość mi da :-D:-D:-D:-D

No kochana.....!!!!!!!!!!!!! Nie myśl tak intensywnie, bo Ci jeszcze jakies głupotki wejdą do tej głowy i dopiero się narobi:-D:-D:-D;-);-);-)
Nic złego we wspomnieniach .....ja zawsze wspominam, nawet przy P .... wie, że mam dystans do przeszłości ....i jest git;-);-)

dla mnie im dalej od przeszlosci tym lepiej.... a tom bardzo nie lubi kiedy do tego wracam wiec... mam nadzieje ze mi szybko przejdzie bo kurna on od razu widzi jak cos jest nie tak ;)

Znam to i znam ten ból tylko ja idiotka przez tydzień się męczyłam zanim poszłam bo myslałam, że przejdzie ale potem nie dało rady i poszłam to powiedziała, że medal za wytrzymałość mi da :-D:-D:-D:-D
A mnie wpisał do "książki sporadycznych przypadków", bo ponoć to zdarza się 1% pacjentów :-D:-D:-D Czuję sie wyróżniona ha ha ha
Najlepsze było grzebanie i tarcie haczykiem w "dole", żeby wywołać krwawienie:zawstydzona/y:;-) ale wspomnienia - bezcenne :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry