just79
Fanka BB :)
Witam!
Nie to że straszę, ale radzę zabrać się za to z wyprzedzeniem, żeby potem nie robić tego na szybko.
VJola, tylko nie czekajcie bezczynnie do nowego roku jeśli chodzi o tę dotację. Mój ostatnio składał wniosek o te jednorazowe środki na rozpoczęcie działalności (PUP), jak zobaczyłam wniosek to olaboga - dosłownie analizę trzeba zrobić, jak na zaliczenie jakiegoś zarządzania na studiach. Różne są wnioski w różnych urzędach, ale na niektóre (np. warszawski) to na prawdę sporo czasu trzeba poświęcić. Do tego warto dowiedzieć się, czy mają zestawienie tzw. najczęstszych błędów, bo włosy dęba stają za co mogą odrzucić w ramach tzw. kontroli formalno-prawnej.Też...
No i poza tym czekamy na Nowy Rok,
bo wtedy w PUPie będzie dopiero kasa....
Nie to że straszę, ale radzę zabrać się za to z wyprzedzeniem, żeby potem nie robić tego na szybko.
Ewelinko, najlepiej nie myśl za wiele i nie analizuj ;-) już teraz to co ma być to będzie, ale trzymam kciukasy i to baaaaardzo mocno :-)No dobra......ale żeby była jasność...nie nakręcam się....
Od 4 dni:
-ból w podbrzuszu
-podwyższona tempka
-okropnisty ból piersi, widoczne żyły
-ból żołądka
-zgaga
-ospałość
-brak miesiączki - jak na razie, dzisiaj powinna przyjść....
Ogólnie bardzo dziwnie się czuję.....
Wiem, że nic innego jak stres to nie może być...przecież szanse były bliskie 0... więc.....nie wiem co myśleć.....