reklama

Odskocznia;))))

No to się nie nastawiaj...
Ale pędź po testa...
Ja poczekam...
a ta w ogóle...
Jak Twoja Sytuacja????
Normuje się.....
Dużo spraw zostało wyjaśnionych.....i powiem Ci....w całej tej sytuacji.....w tych nieszczęściach, które ostatnio się u nas wydarzyły...zbliżyliśmy się do siebie....nie jest jeszcze "super lux", jak kiedyś i pewnie nigdy nie będzie (słów i czynów sie nie cofnie), ale na razie jest OK .... najważniejsze, że rozmawiamy....że mama moja lepiej się czuje....że kuzynki dzidzi jest już w domku....i że śniła mi sie ciocia (która zmarła niedawno), która trzymając swoją rękę na moim ramieniu powtarzała "już czas pomysleć o chrzcinach" - wiem, że to głupie.....wiem....ale sen był ładny....

A testu nie będę robić...po co....zbyt wiele razy to przerabiałam.....poczekam cierpliwie....

reklama
Normuje się.....
Dużo spraw zostało wyjaśnionych.....i powiem Ci....w całej tej sytuacji.....w tych nieszczęściach, które ostatnio się u nas wydarzyły...zbliżyliśmy się do siebie....nie jest jeszcze "super lux", jak kiedyś i pewnie nigdy nie będzie (słów i czynów sie nie cofnie), ale na razie jest OK .... najważniejsze, że rozmawiamy....że mama moja lepiej się czuje....że kuzynki dzidzi jest już w domku....i że śniła mi sie ciocia (która zmarła niedawno), która trzymając swoją rękę na moim ramieniu powtarzała "już czas pomysleć o chrzcinach" - wiem, że to głupie.....wiem....ale sen był ładny....

A testu nie będę robić...po co....zbyt wiele razy to przerabiałam.....poczekam cierpliwie....

Słów i czynów nie cofniesz, ale powiem ci...
One umacniają związek...
Sen cudny i
proroczy...

Powiem ci tak cicho i na ucho,

że ja już to wszystko na brudno mam napisane:zawstydzona/y:
Teraz tylko czekam na lokal
i 5 stycznia zawożę wniosek...
:shocked2:szacuneczek :shocked2: ja jestem z tych niepiśmiennych, jak mam coś napisać to się zabieram do tego wieki (trauma po pisaniu wypracowań z polskiego jeszcze mnie trzyma ;-))
tylko regulamin przestudiuj dokładnie, czy nie ma tam drobiazgów w stylu (każda strona parafowana, w tabelkach gdy komórka jest pusta to musi być kreseczka wstawiona itp.), a jak z kwot (na co się ubiegasz o dofinansowanie) wyjdzie kwota z groszami, to jej przypadkiem nie zaokrąglaj ;-) i takie tam
super, że się dowiedziałaś z tą restauracją, może akurat :-)
Zresztą.....26 listopada mam wizytę u gina, więc wszystko będę wiedziała....
Może Ty wytrzymasz w tej niepewności do 26.11, ale my nie za bardzo :-p no ale jeszcze dzień czy dwa to nie Ci będzie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry