ewelina28
Dum Spiro Spero...
ewelinko ja mam takie cały czas![]()

oj........nie no.......nie nakręcam się....to na pewno anemia....stres.....i w ogóle....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewelinko ja mam takie cały czas![]()

oj........
Kochana moja....dobry :-)

co tak późno? A tu tyle wrażeń.....oj........
nie no.......nie nakręcam się....to na pewno anemia....stres.....i w ogóle....![]()
dobry :-)
ja poszłam do lekarza bo zamiast okresu miałam tylko plamienie, gdy powiedział mi że najprawdopodobniej jestem w ciązy to się z nim kłóciłam ze to nie możliwe bo się zabezpieczam itd., a jednak mój ginek miał racjęMadziulka, buziak słonko......
Kochana jak Ty się czujesz? Wszystko w porządku?
A wiesz......już nie wiem co mam myśleć....z jednej strony wiem że niemożliwe....z drugiej wiem że wszystko jest możliwe....i bądź tu mądry......;-) poczekamy - zobaczymy....
wszystko jest możliwe, natura wie co robi
:-) zrób moze hcg i wszystko będzie jasne:-)dobry:-)dobry :-)
Już pisałam wcześniej....poczekam do wizyty (26list)ja poszłam do lekarza bo zamiast okresu miałam tylko plamienie, gdy powiedział mi że najprawdopodobniej jestem w ciązy to się z nim kłóciłam ze to nie możliwe bo się zabezpieczam itd., a jednak mój ginek miał racjęwszystko jest możliwe, natura wie co robi
:-) zrób moze hcg i wszystko będzie jasne:-)
Kochana moja....
Tęskniłam......co tak późno? A tu tyle wrażeń.....
Co tam u Ciebie nowego??? Jak sytułejszyn ???;-)
) dzwonię a ona jeszcze w pracy po nocce
no więc wróciłam tam skad przyjechałam (mój M pracuje tam gdzie mama) i wróciłysmy z nia razem do domku
i na kawke się załapałam 

jako kierowca więc zero %... sie uśmiałam z tych wszystkich podchmielonych gości 

A świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Już pisałam wcześniej....poczekam do wizyty (26list)
Przy 2 ciąży też miałam plamienia....