reklama

Odskocznia;))))

reklama
Madziulka, buziak słonko......
Kochana jak Ty się czujesz? Wszystko w porządku?

A wiesz......już nie wiem co mam myśleć....z jednej strony wiem że niemożliwe....z drugiej wiem że wszystko jest możliwe....i bądź tu mądry......;-) poczekamy - zobaczymy....
ja poszłam do lekarza bo zamiast okresu miałam tylko plamienie, gdy powiedział mi że najprawdopodobniej jestem w ciązy to się z nim kłóciłam ze to nie możliwe bo się zabezpieczam itd., a jednak mój ginek miał rację:-D wszystko jest możliwe, natura wie co robi:tak::-) zrób moze hcg i wszystko będzie jasne:-)

ja poszłam do lekarza bo zamiast okresu miałam tylko plamienie, gdy powiedział mi że najprawdopodobniej jestem w ciązy to się z nim kłóciłam ze to nie możliwe bo się zabezpieczam itd., a jednak mój ginek miał rację:-D wszystko jest możliwe, natura wie co robi:tak::-) zrób moze hcg i wszystko będzie jasne:-)
Już pisałam wcześniej....poczekam do wizyty (26list)
Przy 2 ciąży też miałam plamienia....

Kochana moja....
Tęskniłam......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co tak późno? A tu tyle wrażeń.....
Co tam u Ciebie nowego??? Jak sytułejszyn ???;-)

hej Kochana :-)
też się stęskniłam :-)
a ja odwiozłam M do pracy, pojechalam z niespodzianka do mamy (tzn ja byłam ta niespodzienką... chciałam się wprosic na kawę:-p) dzwonię a ona jeszcze w pracy po nocce :szok: no więc wróciłam tam skad przyjechałam (mój M pracuje tam gdzie mama) i wróciłysmy z nia razem do domku :-D i na kawke się załapałam :-D:-D:-D

a sytuacja stabilizuje się... zobaczymy... :sorry:

a ja była w sobote na imprezce 18-nastkowej :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D jako kierowca więc zero %... sie uśmiałam z tych wszystkich podchmielonych gości :-D:-D:-D

Ewelinka... obiła mi się o uszy jakaś fasolka :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry