• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Oj na zywca bym je wytarmosiła...mam bzika na punkcie psiaków......:zawstydzona/y:

to wpadaj na kawkę :-):-):-)

Ot tak...
na myśl o świętach
bez mojego brzuszka
bez waszych maleństw
bez rodziny...

Wiola... ciężko jest i będzie...ale kurcze... musimy to jakoś przzetrwac... bo jestesmy silne !!! i jestesmy razem... i mamy dla kogo codziennie się usmiechac !!!

kurcze... nie wiem jak przetrwam te świeta bez rodziny... pierwszy raz... ale powiem Wam że z jednej strony mi smutno... a z drugiej się cieszę... hustawaka nastrojów :eek:

reklama
to wpadaj na kawkę :-):-):-)

Wiola... ciężko jest i będzie...ale kurcze... musimy to jakoś przzetrwac... bo jestesmy silne !!! i jestesmy razem... i mamy dla kogo codziennie się usmiechac !!!

kurcze... nie wiem jak przetrwam te świeta bez rodziny... pierwszy raz... ale powiem Wam że z jednej strony mi smutno... a z drugiej się cieszę... hustawaka nastrojów :eek:
Kochanie, gdybym tylko mogła...odwiedziłabym Cię....ale wierzę że kiedyś zgadamy się na kawczanka i dobre ciacho.......:-D:-D
Przetrwasz.....trzeba byc silnym.....
A skąd ta huśtawka nastrojów? Kobiety nie zrozumiesz no.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry