• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

z tego co oni pisza wynika ze ja im podalam zarobki toma z poprzedniego roku 0.00 a oni sprawdzili teraz i podali mi ile znalezli u pracodawcy wyliczenia za rok:no::no: no i zgadza sie ale nie chce mi sie wierzyc ze wpisalam kwote 0.00 ;( o mamusiu ;(

reklama
...bo cóż tu gadać kochana.......life.....:zawstydzona/y:
Nie mogę kawki, ale chrzanię zakazy o!....

Skarbie ja tam lekarz nie jestem i tym sie nie sugeruj znam przypadki gdzie medycyna zgłupiła bo nie powinno być dzieci a były , lecz się i już a reszta w swoim czasie sama sie pojawi. Nie myśl nie nastawiaj się i tyle pamiętam co ma być to będzie czasami los potrafi zaskoczyć. Ja trzymam &&& ciągle i wierze, że lekarze nie mają racji...a jeżeli mają to w inny sposób pojawi się u Ciebie maleństwo ;-)

NIE moze a pije:wściekła/y::wściekła/y:

Zakazy są po to, żeby je łamać :-D:-D:-D

reklama
Marta, Ty mi tu sie tak nie stresuj. Za chwilkę wszystko sie wyjaśni.....wszystko wyprostujesz i będzie dobrze. Po co te niepotrzebne stresy? Nie nakręcaj sie kochana!!!

ale z tego wychodzi ze tam sie NIC a NIC nie zgadza ;( a my w tym roku dostalismy spora sume zwrotu pisalam wam kiedys ze niespodziewanie dostalismy tyle kasy.... teraz wychodzi z tego ze wcale nie powinnismy jej dostacz czyli bedzie do zwrotu malo tego za tekie pomylki tutaj sa pozadne KARY

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry