• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No raczej nic nie powinno być chyba, że mi sie cykl rozlegulował ale mam nadzieje, że nic takiego się nie stało :tak:

No to teraz tylko wyjaśnić oddać co trzeba i po kłopocie chyba nic poważnego się nie stało?

no oddac :( tylko nie bardzo bedzie z czego.... ja nie wiem jak to powiem tomowi ;( po nowym roku mial plany samochod kupic.... jak to oddamy zostaniemy bez niczego prawie ;( ta kasa nas uratowala ;(

sporo to malo powiedziane.... mam tylko nadzieje ze jeszcze kary nie dolepia bo sie pogrzebiemy:(

No tak kochana nauczka niestety na przyszłość sprawdzać dwa razy co dostajemy i dlaczego i co się wypisuje...ja kiedyś też dostałam żle wypisałam skarbówkę...szkoda gadać rok z tego wychodziłam :sorry:, mam nadzieje, że nie będzie tak zle i jakoś się uda Wam z tego wyjść szybko i bez kary

No tak kochana nauczka niestety na przyszłość sprawdzać dwa razy co dostajemy i dlaczego i co się wypisuje...ja kiedyś też dostałam żle wypisałam skarbówkę...szkoda gadać rok z tego wychodziłam :sorry:, mam nadzieje, że nie będzie tak zle i jakoś się uda Wam z tego wyjść szybko i bez kary

no ja tez :( tylko mi sie wierzyc nie chce ze ja w jego zarobkach wpisalam 0.00 nie wiem czy to nie ich pomylka... ale mimo wszytsko nawet jesli oni sie trzasneli to oddac i tak bedzie trzeba i tak :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry