Danula
czekam ciągle czekam.....
sliczny pasowalby do mojego....
No widzisz u nas takich sporo jest i nie drogie a już dłuższy czas szukałam coś w tym stylu
Kup sobie podobny chyba masz tam jakieś sklepy z dywanami?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sliczny pasowalby do mojego....
Kup sobie podobny chyba masz tam jakieś sklepy z dywanami?No raczej nic nie powinno być chyba, że mi sie cykl rozlegulował ale mam nadzieje, że nic takiego się nie stało
No to teraz tylko wyjaśnić oddać co trzeba i po kłopocie chyba nic poważnego się nie stało?
Wracam za kilka minut, idę kotleciki usmażyć i wracam....:-)

No widzisz u nas takich sporo jest i nie drogie a już dłuższy czas szukałam coś w tym styluKup sobie podobny chyba masz tam jakieś sklepy z dywanami?
no oddactylko nie bardzo bedzie z czego.... ja nie wiem jak to powiem tomowi ;( po nowym roku mial plany samochod kupic.... jak to oddamy zostaniemy bez niczego prawie ;( ta kasa nas uratowala ;(
ja juz mam dywan w salonietez tak pod stolem jak ty
.....
teraz to DLUUUUUUGO nic sobie nie kupie ;(

A sporo macie do oddania???
sporo to malo powiedziane.... mam tylko nadzieje ze jeszcze kary nie dolepia bo sie pogrzebiemy![]()
, mam nadzieje, że nie będzie tak zle i jakoś się uda Wam z tego wyjść szybko i bez karyNo tak kochana nauczka niestety na przyszłość sprawdzać dwa razy co dostajemy i dlaczego i co się wypisuje...ja kiedyś też dostałam żle wypisałam skarbówkę...szkoda gadać rok z tego wychodziłam, mam nadzieje, że nie będzie tak zle i jakoś się uda Wam z tego wyjść szybko i bez kary