• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

nie uwazam tego za pomylke..... poprostu czasami nadchodzi tak czas ze czas zwinac wszytsko i wrocic na stare smiecie.... taki okres mam wszczegolnosci na swieta wiec pewnie sama teraz nie wiem co pisze za glupoty ;(

Dobra dobra ciągle powtarzasz, że nie wrócisz do pl więc nie wierze w żadne słowo ;-)

Kotlety schabowe z piersi indyka z kremem pieczarkowym, ziemniaczki, surówka z białej kapusty, buraczki i kompocik jabłkowy, a na deser sorbet gruszkowy z cynamonem :zawstydzona/y:

Otwieraj okna lecę do Ciebie :tak:
Ależ ten Twój chłop ma dobrze rannnnnnnnnnnnnny :tak:

reklama
Jeszcze dwa zakręty i wpadam przez okno :-D:-D:-D
Ja też lubie się doświadczać w kuchni ;-)
Ano trzeba przecież tego nie wyrzucę nie wyrzucam nigdy jedzenia :tak:

...odsłaniam firanki :-D:-D:-D:-D
.....ja zdolności kulinarne odziedziczyłam po mamusi.....zawsze wiadomo, że dobrze zjeśc to u mamy lub u mnie :-D:-D
Ja z resztkami problemu nie mam.....mój pies niczym odkurzacz, chłonie wszystko....:-D:-D:-D

...odsłaniam firanki :-D:-D:-D:-D
.....ja zdolności kulinarne odziedziczyłam po mamusi.....zawsze wiadomo, że dobrze zjeśc to u mamy lub u mnie :-D:-D
Ja z resztkami problemu nie mam.....mój pies niczym odkurzacz, chłonie wszystko....:-D:-D:-D

To muszę sobie fundnąć taki odkurzacz :-D:-D:-D:-D:-D
No to kochana jak wpadnę to koniecznie liczę na coś dobrego ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry