• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

no ja uwielbiam pitrasic ;) szczegolnie kiedy mam wlasnie takie dni jak dzis np.... gotowanie mnie odstresowywuje.... a to wsyztsko wina mojego wujaszka kucharza :) to on mnie tym zarazil ;)
Mnie odstresowuje dobra muzyka (klasyka) i joga, a gotowanie to po prostu przyjemność, jeszcze jak wszystkim później smakuje - przyjemność podwójna!!! :-):-)
A i oczywiście moje skrzypce......

reklama
Się nie bój!!! Się będzie działo...oj będzie wesolutko ha ha ha ha już to widzę.....:-D:-D:-D

Ja staram się nie widzieć tak bezpieczniej :-D:-D:-D:-D poczekam na rozwój wypadków :-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj tak facet potrafi ugotowac.... lubie jak tom zawita do kuchni i cos zrobi ;)

Echhh zazdroszcze Ci mój małż tylko kawka i jajecznica a i mielone to na tyle :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mnie odstresowuje dobra muzyka (klasyka) i joga, a gotowanie to po prostu przyjemność, jeszcze jak wszystkim później smakuje - przyjemność podwójna!!! :-):-)
A i oczywiście moje skrzypce......

Joga?? To już nie dla mnie nie mam do niej cierpliwości :-D:-D:-D:-D
Mi smakuje wszystko co ugotuje ktoś inny :tak:

Ja staram się nie widzieć tak bezpieczniej :-D:-D:-D:-D poczekam na rozwój wypadków :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Joga?? To już nie dla mnie nie mam do niej cierpliwości :-D:-D:-D:-D
Mi smakuje wszystko co ugotuje ktoś inny :tak:
Ano joga....koleżanka mnie wciągnęła, cudownie wycisza, relaksuje itp. mnie osobiście bardzo pomaga.....a i uelastycznia ciałko :-D:-D:-D takie wygibusy że hej....:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Np.

hala3.jpg

;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry