ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kochana wszystko można wyćwiczyć, ja początkowo myślałam, że sie połamie, ale stopniowo, powolutku, małymi kroczkami, a stanąć na głowie teraz potrafię...heheh zebym ja tak potrafila![]()

:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana wszystko można wyćwiczyć, ja początkowo myślałam, że sie połamie, ale stopniowo, powolutku, małymi kroczkami, a stanąć na głowie teraz potrafię...heheh zebym ja tak potrafila![]()

:-)Kochana wszystko można wyćwiczyć, ja początkowo myślałam, że sie połamie, ale stopniowo, powolutku, małymi kroczkami, a stanąć na głowie teraz potrafię...:-)
No się rozumie, ale jest wiele ćwiczeń jogi dla ciężarnych, które bardzo relaksują......w moim przypadku akorat to nie wskazane wiec musi mi wystarczyc jak popatrze![]()
No się rozumie, ale jest wiele ćwiczeń jogi dla ciężarnych, które bardzo relaksują......
No ale to kwestia gustu.....i chęci oczywiści.....ja się wciągnęłam......:-):-)
pisała że ma problem z laptopem i wpadnie później.....a gdzie Danusia??

buziaki milego dzionkaNo nic.....chyba czas się zwijać....i wrócić do rzeczywistości. Po obiadku trzeba wybrać się na małe zakupy, bo pustką świeci....
Życzę Wam kochane spokojnego popołudnia i przyjemnej nocki :-)
Jutro postaram się zajrzeć na kawkę:-)
Buziam mocno****
![]()