• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nie no wiesz, aż tak kuchni to nie kocham, żeby z niej nie wychodzić....:-D:-D:-D
Bardziej lubię doświadczać się w nowych przepisach, zawsze coś nowego wypatrzę, podejrzę i zaraz szykuję na wypróbowanie, np. w sobotę robię bananowca z przepisu Wioli :-):-):-)

no ja uwielbiam pitrasic ;) szczegolnie kiedy mam wlasnie takie dni jak dzis np.... gotowanie mnie odstresowywuje.... a to wsyztsko wina mojego wujaszka kucharza :) to on mnie tym zarazil ;)

Nie no wiesz, aż tak kuchni to nie kocham, żeby z niej nie wychodzić....:-D:-D:-D
Bardziej lubię doświadczać się w nowych przepisach, zawsze coś nowego wypatrzę, podejrzę i zaraz szykuję na wypróbowanie, np. w sobotę robię bananowca z przepisu Wioli :-):-):-)

To tak jak ja coś nowego czego jeszcze nie próbowałam to mój żywioł :tak:

Ano jeszcze troszkę.....szybko zleci.....będzie fajno...;-):-):-)

Pewnie, że szybko zleci :tak: siem będzie działo juz się boje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ja uwielbiam pitrasic ;) szczegolnie kiedy mam wlasnie takie dni jak dzis np.... gotowanie mnie odstresowywuje.... a to wsyztsko wina mojego wujaszka kucharza :) to on mnie tym zarazil ;)

Mężczyżni wspaniale gotują....mnie nie odstresowuje gotowanie....mnie odstresowuje muzyka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry