• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzień dobry :)
Martusia widziałam, że chciałaś mnie tam przez kolano przekładać, że do Ciebie nie pisałam ale wież mi starałam się wysłać sms z początkiem 044 +44 44 i ni cholery nie szło :-( pewnie źle coś spisałam :eek: Wysłałam smska do Violki ale też nie wiem czy doszedł. No ale ja zawsze mam jakiś problem :-D Nie nadrobie co pisałyście :P
Co tam u Was?

Dzień dobry :)
Martusia widziałam, że chciałaś mnie tam przez kolano przekładać, że do Ciebie nie pisałam ale wież mi starałam się wysłać sms z początkiem 044 +44 44 i ni cholery nie szło :-( pewnie źle coś spisałam :eek: Wysłałam smska do Violki ale też nie wiem czy doszedł. No ale ja zawsze mam jakiś problem :-D Nie nadrobie co pisałyście :P
Co tam u Was?
a nas same smutki:(

Witaj Anetko!
Nie ty jedna...
Ja jak tylko przeczytałam....
Nie miałam siły czytać dalej...
Qrwa!
Qrwa!
Qrwa!
Przepraszam....
ale musiałam....

nie przepraszaj...
nie jestem sobie tego w stanie wytłumaczyc... że tak ma byc, że to jakiś boski plan...
nie wiem już nic...

a najgorsze w tym wszystkim jest to że nie mam jak pomóc, przytulic... nawet nie wiem co powiedziec... bo jak tu cos mówic...

Ostatnia edycja:
nie przepraszaj...
nie jestem sobie tego w stanie wytłumaczyc... że tak ma byc, że to jakiś boski plan...
nie wiem już nic...

a najgorsze w tym wszystkim jest to że nie mam jak pomóc, przytulic... nawet nie wiem co powiedziec... bo jak tu cos mówic...

Właśnie ta nasza bezsilność jest najgorsza...
Niby jesteśmy razem i w ogóle,
ale gdy któraś potrzebuje takiego prawdziwego fizycznego wsparcia...
Nie możemy nic zrobić...
Kurde!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry