• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

A ja już się uspokoiłam, widocznie tak musiało być, jak przetrwam ten tydzień do zabiegu to jakoś powoli z Waszą pomocą się pozbieram.

Madziu jak minie dzień zabiegu wszystko zacznie wracać do normy, szkoda, że musisz tyle czekać bo to sprzyja myśleniu. Przetrwasz wierzę w Ciebie silna jesteś a my będziemy pomagać jak tylko potrafimy

reklama
A widzisz....ja nie mam czasu, by być egoistką .....nie żyję tylko dla siebie - zawsze tak było....i tak jest......
Ok nieważne...zmieńmy temat....nie ma sensu sie rozkwilać....
Dam radę i już!!! I jak na razie tego będę się trzymać....

Trzymaj się też nas ;-)

Kochane zmykam...zaraz wychodzę z domku...
Trzymajcie sie.!!!
Madziu całym sercem z Tobą !!!

Pa kochana też się trzymaj!!!!!

Na rozluźnienie może któraś mi poda dobry przepis na ciasto do pizzy.

No ja niestety nie mam :zawstydzona/y:

Madziu jak minie dzień zabiegu wszystko zacznie wracać do normy, szkoda, że musisz tyle czekać bo to sprzyja myśleniu. Przetrwasz wierzę w Ciebie silna jesteś a my będziemy pomagać jak tylko potrafimy
Czekam bo chce aby zabieg mi zrobił mój lekarz, ufam mu, a on ma dyżur dopiero w piątek, mam nadzieję ze jeszcze wytrzymam te 2 dni.
Ja zawsze robię takie:
1kg mąki
30g drożdży piwnych
1 łyżka soli
woda
2-3 łyżki oliwy
:zawstydzona/y:
dzięki dzisiaj będę gniotła na rozładowanie emocji, ewelinka naparz sobie meliski troszke cię wyciszy, ja tez sobie właśnie parzę.

Czekam bo chce aby zabieg mi zrobił mój lekarz, ufam mu, a on ma dyżur dopiero w piątek, mam nadzieję ze jeszcze wytrzymam te 2 dni.
dzięki dzisiaj będę gniotła na rozładowanie emocji, ewelinka naparz sobie meliski troszke cię wyciszy, ja tez sobie właśnie parzę.

Wytrzymasz kochana :*

Dasz pizze spróbować?? Muszę i ja kiedyś spróbować jakoś nie mam zaufania do ciast drożdzowych :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry