• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ano jutro dam znać na pewno :tak: muszą być dobre w końcu na tyle złych wieści musi być równowaga dobrych nie?? :sorry:
Ja drożdżowego nigdy moja mama ma do tego rękę raz dwa i gotowe ja jakoś....się nie łapie :sorry:

Równowaga musi być..........i będzie.....zobaczysz...:tak:
Przed chwilką dzwonił P, wraca z pracy (też lekko podłamany) i poinformował mnie, że zabiera mnie dziś na zakupy.....chyba chce mnie odstresować, ale czy wie oby na pewno co czyni? Wypłaty mało na takie odstresowanie ;-)

reklama
Ja trzymam za Ciebie także kochana &&&
Melisa z pomarańczą?? Muszę spróbować kiedyś....ale to jak plasterek pomarańczy do herbaty?

e0fefa65b3b8959e849c5b798f2950da500x500.jpg

Przed chwilką dzwonił P, wraca z pracy (też lekko podłamany) i poinformował mnie, że zabiera mnie dziś na zakupy.....chyba chce mnie odstresować, ale czy wie oby na pewno co czyni? Wypłaty mało na takie odstresowanie ;-)
Ja jak wyjdę ze szpitala też idę, musze prezenty kupić i garderobę zimową do pracy bo nic nie mam:-p

kogo nogi bolą:szok::cool2:

Ewelinę bo nie chce cytryny do herbaty ;-)

Idz korzystaj czasami to potrzebne :tak:

Właśnie dostałam przelew z zusu, jacy są punktualni, a już się bałam ze będę czekała nie wiadomo ile, miło mnie zaskoczyli.

No proszę też bym się nie spodziewała :tak:

...żupie lżej.....;-);-)

Myślisz?? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry