• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No i pewnie.....poszaleć troszkę....i od razu humorek choć na chwilkę sie poprawi....;-)
Biorę moją friends i idę na balety, wiecie dopiero teraz sie przekonałam kogo mam blisko siebie, to koleżanka mojej siostry zawsze jak coś się dzieje jest ze mną, samam ma ciężkie zycie bo jest samotna matką a zawsze znajdzie dobre słowo.

reklama
No wiesz......to "czasami" to u mnie często występuję....przecież wiesz, że ja zakupoholiczka - poważnie...:zawstydzona/y:

No to biedny mąż nie wypłaci się ;-)

Biorę moją friends i idę na balety, wiecie dopiero teraz sie przekonałam kogo mam blisko siebie, to koleżanka mojej siostry zawsze jak coś się dzieje jest ze mną, samam ma ciężkie zycie bo jest samotna matką a zawsze znajdzie dobre słowo.

Znasz to?? Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :tak:

Czasem w takich właśnie sytuacjach przekonujemy sie kogo mamy obok siebie......i to jedyny plus w tych nieszczęściach....

Wczoraj moja koleżanka powiedziała - Ty tyle masz swoich problemów, a mnie pocieszasz.....jak Ty to robisz? ...... :zawstydzona/y: przecież trzeba siebie wspierać nie? ....

reklama
Ja w tym roku mam tylko rodziców,mojego Michała, moją friends i jej córeczkę bo razem spędzamy świeta więc dam radę.

I będą na pewno cudowne z najbliższymi zawsze są :tak:

Czasem w takich właśnie sytuacjach przekonujemy sie kogo mamy obok siebie......i to jedyny plus w tych nieszczęściach....
Wczoraj moja koleżanka powiedziała - Ty tyle masz swoich problemów, a mnie pocieszasz.....jak Ty to robisz? ...... :zawstydzona/y: przecież trzeba siebie wspierać nie? ....

Tak trzeba ale musi to działać w obie strony nie tylko w jedną...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry