Anetka83
zbyt wiele...
Marta nie kazała mówić-pisać, więc ja się słuchać i nie pisać, na dodatek nazwała mnie zmorą...no wiecie co.....phiiiiiiii....teraz to zamknęła sie w sobie i słowa nie powiem.....
nie wierzę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta nie kazała mówić-pisać, więc ja się słuchać i nie pisać, na dodatek nazwała mnie zmorą...no wiecie co.....phiiiiiiii....teraz to zamknęła sie w sobie i słowa nie powiem.....

S> slucham piosenki i jest w tekście "and we belong together"
<D> no i ?
<S> no i potem szukam ukrytego sensu "be-long to-get-her" lol2
tak dla podtrzymania klimatu

MALY ale WARIOT![]()

![]()

Marta nie kazała mówić-pisać, więc ja się słuchać i nie pisać, na dodatek nazwała mnie zmorą...no wiecie co.....phiiiiiiii....teraz to zamknęłam sie w sobie i słowa nie powiem.....
![]()

cicho..... osladzam sobie zycie oooooo:-):-):-)

Heeeelllołłłłł.....mówię serio ....
![]()
![]()

NO tak go jeszcze nie nazywalam
Mówisz o Franiu???????????
Nie wytrzymasz odemknij się z siebie bo się udusisz i co zostanie???![]()

Heeellllołłłł, nie mam już siły was przekonywać....Helołłłłłłłłłł to zdjęcie temu przeczy![]()

Heeellllołłłł, nie mam już siły was przekonywać....
![]()
![]()

NO tak go jeszcze nie nazywalam![]()

Heeellllołłłł, nie mam już siły was przekonywać....
![]()
![]()