Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ech.....wariatki my....;-);-)![]()
No dokładnie.......człowiek zapomina o codzienności i problemach ....chociaż na chwilkę poczuje komfort psychiczny...:-)Wariatki ale dzięki temu mamy okazje trochę oderwać się od myśli i codzienności lubie te nasze rozmowy tutaj :-)
No dokładnie.......człowiek zapomina o codzienności i problemach ....chociaż na chwilkę poczuje komfort psychiczny...:-)
:-)Co takiego?? Mów
Kurcze popytam może jakaś koleżanka ma coś po dzieciach...a masz jakiś kontakt jakby coś było do podesłania?
brzuch mnie rozbolał od śmiechu...
![]()

Dzięki temu, że zdecydowałyśmy się na odskocznie doszłam do siebie po poronieniu, dużo mi dały takie nasze rozmowy wszystkim i niczym i dziewczyny...są wspaniałe i do końca życia wdzięczna będe losowi, że tu trafiłam i miałam okazje poznać tyle wspaniałych kobiet:-)

Dokładnie......ja dodatkowo znalazłam wiele potrzebnych informacji...a dziewczyny....nie ma słów bym była w stanie wyrazić wdzięczność....:-) Wszytskie pomocne, cudowne i najważniejsze: nawzajem siebie rozumiemy, bo niestety łączy Nas wspólny problem - podobne przejścia ... bardzo się cieszę, że tu trafiłam....zwłaszcza na odskocznię...Madzi chyba w szczególności trza podziękować, że stworzyła ten wątek :-)Dzięki temu, że zdecydowałyśmy się na odskocznie doszłam do siebie po poronieniu, dużo mi dały takie nasze rozmowy wszystkim i niczym i dziewczyny...są wspaniałe i do końca życia wdzięczna będe losowi, że tu trafiłam i miałam okazje poznać tyle wspaniałych kobiet:-)
tak, mam adres jak cuś
![]()

Dokładnie......ja dodatkowo znalazłam wiele potrzebnych informacji...a dziewczyny....nie ma słów bym była w stanie wyrazić wdzięczność....:-) Wszytskie pomocne, cudowne i najważniejsze: nawzajem siebie rozumiemy, bo niestety łączy Nas wspólny problem - podobne przejścia ... bardzo się cieszę, że tu trafiłam....zwłaszcza na odskocznię...Madzi chyba w szczególności trza podziękować, że stworzyła ten wątek :-)