• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No dokładnie.......człowiek zapomina o codzienności i problemach ....chociaż na chwilkę poczuje komfort psychiczny...:-)

Dzięki temu, że zdecydowałyśmy się na odskocznie doszłam do siebie po poronieniu, dużo mi dały takie nasze rozmowy wszystkim i niczym i dziewczyny...są wspaniałe i do końca życia wdzięczna będe losowi, że tu trafiłam i miałam okazje poznać tyle wspaniałych kobiet :tak::-)

Dzięki temu, że zdecydowałyśmy się na odskocznie doszłam do siebie po poronieniu, dużo mi dały takie nasze rozmowy wszystkim i niczym i dziewczyny...są wspaniałe i do końca życia wdzięczna będe losowi, że tu trafiłam i miałam okazje poznać tyle wspaniałych kobiet :tak::-)
Dokładnie......ja dodatkowo znalazłam wiele potrzebnych informacji...a dziewczyny....nie ma słów bym była w stanie wyrazić wdzięczność....:-) Wszytskie pomocne, cudowne i najważniejsze: nawzajem siebie rozumiemy, bo niestety łączy Nas wspólny problem - podobne przejścia ... bardzo się cieszę, że tu trafiłam....zwłaszcza na odskocznię...Madzi chyba w szczególności trza podziękować, że stworzyła ten wątek :-)

Kurcze!
trza jej kwiaty wysłac
i czekooladki

Załączniki

• dick_on_a_stick_photo_l.jpg
    dick_on_a_stick_photo_l.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
tak, mam adres jak cuś
:cool2:

Dobra to jak cuś to poproszę o kontakt :tak:

Dokładnie......ja dodatkowo znalazłam wiele potrzebnych informacji...a dziewczyny....nie ma słów bym była w stanie wyrazić wdzięczność....:-) Wszytskie pomocne, cudowne i najważniejsze: nawzajem siebie rozumiemy, bo niestety łączy Nas wspólny problem - podobne przejścia ... bardzo się cieszę, że tu trafiłam....zwłaszcza na odskocznię...Madzi chyba w szczególności trza podziękować, że stworzyła ten wątek :-)

Dokładnie odskocznia musiała powstać zdecydowałyśmy się z Madzią w kilka minut, żeby go otworzyć....stara historia Anecia pamięta pewnie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry