Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ANETKO, jeszcze jakbyś mi mogła na PW wysłać dane tej dziewczyny, adres nr konta, byłabym wdzięczna, chciałabym pomóc, chociaz troszkę.....zwłaszcza, że święta za pasem.....![]()
wiecie co...
jakos mi się tak dziwnie zrobiło...
sama nawet nie wiem jak to nazwać...
czuję się jakaś...
samotna (choć przecież nie mam powodów)
smutna (choć tez nie mam powodów)
taki dziwny marazm.....
Kochana, ja też się kiedyś tak czułam, jeszcze niedawno, ale wiesz, że to KOMPLETNA BZDURA??? Masz Darka, masz Kacpra, rodziców i NAS ....i odgoń myśl, że jesteś sama, bo nie jesteś....i nigdy tak nie myśl. Ja Ci ZABRANIEM....bo wiesz w przeciwnym razie mnie zezłościsz i bedę musiała nakopać w żupku ;-) Ale wiem, jak się czujesz, rozumiem Cię, czasem człowiek czuje się, całkiem bez powodu...samotny...."niby razem, a samotnie" ....Ale szybko Ci to minie....A smutek mozna szybko zwalczyć.....no weż spójrz na mnie !!!! I już się uśmiechniesz....wiecie co...
jakos mi się tak dziwnie zrobiło...
sama nawet nie wiem jak to nazwać...
czuję się jakaś...
samotna (choć przecież nie mam powodów)
smutna (choć tez nie mam powodów)
taki dziwny marazm.....
Ok, ale paczkę np. z art. czy żywnością ......Kochana adres nie ma problemu... admin prosiła o nie wysyłanie pieniążków... bo i tak komornik zagarnie... ale zapytam... czy ewentualnie...
Kochana adres nie ma problemu... admin prosiła o nie wysyłanie pieniążków... bo i tak komornik zagarnie... ale zapytam... czy ewentualnie...

prosze Was bardzo bardzo gorąco o zaciśniecie kciuków... o 15 mam spotkanie w sprawie pracy... zpolecenia mojej koleżanki... prosze prosze... bo wiem że wasze kciuki działają cuuuddaaa !!!!! pojawiła się iskierka nadzieji...

&&&&&&&&&&&& powodzenia i nie dziękuj.....wypnij żupku - kopniak na szczęście!!!!!prosze Was bardzo bardzo gorąco o zaciśniecie kciuków... o 15 mam spotkanie w sprawie pracy... zpolecenia mojej koleżanki... prosze prosze... bo wiem że wasze kciuki działają cuuuddaaa !!!!! pojawiła się iskierka nadzieji...
Zdarzają się takie dni każdej z nas i mijają dość szybko...widać tak już mamy my kobiety
Kochana, ja też się kiedyś tak czułam, jeszcze niedawno, ale wiesz, że to KOMPLETNA BZDURA??? Masz Darka, masz Kacpra, rodziców i NAS ....i odgoń myśl, że jesteś sama, bo nie jesteś....i nigdy tak nie myśl. Ja Ci ZABRANIEM....bo wiesz w przeciwnym razie mnie zezłościsz i bedę musiała nakopać z żupku ;-) Ale wiem, jak się czujesz, rozumiem Cię, czasem człowiek czuje się, całkiem bez powodu...samotny...."niby razem, a samotnie" ....Ale szybko Ci to minie....A smutek mozna szybko zwalczyć.....no weż spójrz na mnie !!!! I już się uśmiechniesz....![]()
Oć przytulkam....
Ok, ale paczkę np. z art. czy żywnością ......

Acha dobrze wiedzieć
U ręki jednej &&&&&&&&&&&&&&&&&
U ręki drugiej &&&&&&&&&&&&&&&&
u nogi jednej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I drugiej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mocno mam zaciśnięte![]()
&&&&&&&&&&&& powodzenia i nie dziękuj.....wypnij żupku - kopniak na szczęście!!!!!