• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No co Ty ginek Ci kazał pić sok z cytryn?? A na co to pomaga?? To może też zacznę....ale jak to sam sok z cytryny?? Bllle przecież to nie do przełknięcia będzie :sorry:
Ja co roku zimą raz jestem chora jak nie grypa do zapalenie oskrzeli na 100% widać taką mam tradycje ;-)

Brzusio cudowny aż mnie ręce swędzą żeby pogłaskać ;-):tak:

brzucholek :-D:-)
cytryny
niee no tak samych to nie...
przepis:
4 cytryny -wycisnąć plus miód. i tyle.można dodać wody - wersja light :) tylko że nie wiem jak to długo można pić- teraz mam przerwę, bo już nie mogę:shocked2:

to się pije na zagojenie ran/ew. pomocniczo w zatrzymaniu krwotoku (w szpitalu nic już nie działało to kazali te cytryny), bakteriobójczo (przeciw infekcjom wszelakim :) no i opźnia o kilka dni @ - jeśli taka potrzeba.
A dla mężczyzn to działa podobno na płodność (podnosi:))

reklama

Załączniki

• DSCF0868.jpg
    DSCF0868.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 45
Chodziło mi o adress:sorry:

Jak masz moją przesyłkę na poczcie to przecież masz i adres poczty :sorry:

brzucholek :-D:-)
cytryny
niee no tak samych to nie...
przepis:
4 cytryny -wycisnąć plus miód. i tyle.można dodać wody - wersja light :) tylko że nie wiem jak to długo można pić- teraz mam przerwę, bo już nie mogę:shocked2:

to się pije na zagojenie ran/ew. pomocniczo w zatrzymaniu krwotoku (w szpitalu nic już nie działało to kazali te cytryny), bakteriobójczo (przeciw infekcjom wszelakim :) no i opźnia o kilka dni @ - jeśli taka potrzeba.
A dla mężczyzn to działa podobno na płodność (podnosi:))

No widzisz tego to ja nie wiedziałam ale dobrze wiedzieć może się kiedyś przydać i chyba też zacznę to pić nie zaszkodzi :tak:

reklama
Taki - chłopczyk :) fajniutki Maciuś

A cytryna dobra na wszystko :tak: zapomniałam dodać, że i na odchudzanie .tylko wtedy z samą wodą chyba...i od 10mcytryn się zaczyna zmniejszając dawki.

A mojemu m. - śniło się dziś że zaniósł na dłoni naszą córeczkę i pani popatrzyła na niego i powiedziala,że przecież wszystko jest dobrze,bo dziecko żyje i jest ok...

Vjola- jak to się opuszczam ?! hę??:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry