• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wpadłam zobaczyć co u Was, a tu nikogo nie ma.....
...zbiłam gorączkę w końcu.........:zawstydzona/y:
Ewelinko dobrze że już Ci lepiej, mnie dzisiaj strasznie boli żołądek, to chyba bo wczorajszej końskiej dawce antybiotyku, mam do was pytanie jak długo trwa krwawienie po zabiegu? ja zawsze roniłam samoistnie i to mój pierwszy zabieg więc jestem zielona:sorry:

Kurde...

Ja zrobię 2 prania
i nie mam tego gdzie wieszac....
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no ja wieszam tak upchane(łazienka+ suszarka rozzstawiona w pokoju),że schnie 3 dni... piorę na "zaś" bo iedys to co 2 dni a teraz 1 w tygodniu. no to się chyba wytłumaczyłam z tego hurtu :)

Magduś - janie wiem...miałam porod... Trzymaj się cieplutko

Ewelina Ty też chora??? no nieee !! pij cytryny :)) mówię wam - to cudowny lek - prawie jak rumianek wg mojej babci :laugh2:

Dzień Dobry....:zawstydzona/y:
Wpadłam tylko powiedziec, że czuję sie kiepsko....chyba jaka "świńska" mnie bierze.....byłam u lekarza....dostałam jakies tandetne leki.....i ogólnie weny brak...
Danuś, sis** miałam lista wysłać, ale siły żeby na pocztę iśc nie miałam....:zawstydzona/y:
Anetka*** i coo???????? Buziam***:-)
Madziu, będzie dobrze....ściskam Cię baaaardzo mocno kochana...:zawstydzona/y:
Wiolka, Ty wiesz co.....:-p;-);-)
Gabrysia, koleżanka to Nas zaniedbuje, rzadko tak zagląda...;-) pozdrawiam
Martuś, kartka napisana, teraz skrobnę lista....ale wiesz golonki wysyłać nie będę co? :-D buziam***
Pozdrawiam Kochan i życzę cudnego weekendu...

buziaki.jpg

Ty też chora?? Jednak jesteśmy siostrami...ja też dziś nie mówie gardło zwalone gorąco mi na zmianę z zimnem....i samopoczucie kiepskie :sorry:

Ewelinko dobrze że już Ci lepiej, mnie dzisiaj strasznie boli żołądek, to chyba bo wczorajszej końskiej dawce antybiotyku, mam do was pytanie jak długo trwa krwawienie po zabiegu? ja zawsze roniłam samoistnie i to mój pierwszy zabieg więc jestem zielona:sorry:

Kochana to zależy ale przeważnie tak od 2-3 tygodni, zależy jak lekarz Cię wyczyścił, ja za 1 razem krwawiłam tydzień a po 29 dniach miałam już @ która trwała normalnie 5 dni a za 2 razem krwawiłam prawie 3 tygodnie po miesiącu @ i ta też trwała prawie 3 tygodnie, więc nie ma na to jakieś reguły. Wiesz, że nie wolno Ci nic dźwigać przez 2 tygodnie?? I jak co bierze nospe forte, albo dwie tabletki nospy pomagają.....trzymaj się kochana buziam :***

Miłego weekendu dziewczyny ja lece dalej umierać ;-)
Sis kuruj się kochana :***
Buziaki :**

Witajcie kochane moje:-)

Jak tam przygotowania przed świętami??? Ja w tym roku muszę przyznać, że poszłam troszkę na łatwiznę, bo po pierwsze wszystkich zapytałam jakie chcą prezenty:-p a po drugie wszystko kupuję na allegro, żeby się nie męczyć i nie łazić po zatłoczonych sklepach:-D a wigile mamy w tym roku 3 (zresztą tak jak w tamtym), bo na miejscu, czyli u teściów i u moich dwóch Babć:-) więc tak jak w tamtym roku będzie mega zamieszanie, żeby to wszystko pogodzić:-p

Wczoraj mieliśmy wizytę i muszę powiedzieć, że jesteśmy bardzo zadowoleni:-)
siusiak został oficjalnie potwierdzony:-) Bartuś waży 1200g:-D ginek zrobił mi też USG nerek i powiedział, że wszystko jest z nimi w porządku, więc nie muszę się martwić:-) ogólnie mówił, że nie ma się do czego przyczepić i jest zadowolony, że tak dobrze ciąża przebiega:-D życzył szybkiego i łatwego porodu:-) pytałam go o poród w wodzie (w Knurowie jest taka możliwość), ale powiedział, że w sumie to czasem dopiero po przyjęciu do szpitala można podjąć decyzję czy nie ma żadnych przeciwwskazań:tak: następna wizyta 22 grudnia:-D

Buziaczki Wam kochane przesyłam i jestem z Wami cały czas myślami nawet jak się troszkę nie odzywam:sorry:

Pochwalę się Wam naszym brzuszkiem:-D

Zobacz załącznik 185865Zobacz załącznik 185866

rety rety nareszcie sie pojawilas :) ciesze sie ze u was wszystko wporzadku :) hihi ja tez nosze siusiaka w brzuszku :) Frania :) ja sie ostane sama i 3 chlopakow heheh :)

Kochana babelek SLICZNY :):)))

Ewelinka ta golonke to ci odpuszcze heheh :):) cumolki :):)

milego weekendu dla wszytski :):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry