Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wielki Świąteczny stół, biały obrus, świece, sianko, a na środku opłatek....Wszytskie potrawy - specjalności mojej mamusi....Wokół unosi sie zapach domowego piernika, cynamonu oraz pieczonych pierożków.....Gdzieś obok stoi choinka, jak zwykle świeża....każdy z rodziny ma na niej swoją wyjątkową ozdobę....Wokół stołu: moi rodzice, rodzice P, moja siostra, siostra z mężem, dwóch braci z żonami P, siostra z mężem P i ich dzieci....Brakuje tylko dziadków, ale patrzą na Nas z góry i cieszą się, że rodzina w komplecie. Na końcu siedzi P i ja. W swoich ramionach tulę 3-miesięczne maleństwo. Ma różowe skarpetunie, czapeczkę i sukieneczkę....Wiem, że to dziewczynka, Nasza Kornelka.....Tulę ją mocno, śpiewając kolędę.....tak bardzo uspokaja się przy "cichej nocy" ....Budzę się.......To był tylko sen......piękny, realny sen.....
![]()