• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam porannie i deszczowo...:-(:-(:-(
Nie podoba mi się ta pogoda...
Idę zaraz umyć włosy
potem się malnąć (jak mawia Anetka)
i jadę do PUPu
"odhaczyć się"...
Paranoja!
Jeździć co miesiąc, by złożyć jeden mały podpis...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakby nie można było tego załatwić prze internet
albo telefon....

Wielki Świąteczny stół, biały obrus, świece, sianko, a na środku opłatek....Wszytskie potrawy - specjalności mojej mamusi....Wokół unosi sie zapach domowego piernika, cynamonu oraz pieczonych pierożków.....Gdzieś obok stoi choinka, jak zwykle świeża....każdy z rodziny ma na niej swoją wyjątkową ozdobę....Wokół stołu: moi rodzice, rodzice P, moja siostra, siostra z mężem, dwóch braci z żonami P, siostra z mężem P i ich dzieci....Brakuje tylko dziadków, ale patrzą na Nas z góry i cieszą się, że rodzina w komplecie. Na końcu siedzi P i ja. W swoich ramionach tulę 3-miesięczne maleństwo. Ma różowe skarpetunie, czapeczkę i sukieneczkę....Wiem, że to dziewczynka, Nasza Kornelka.....Tulę ją mocno, śpiewając kolędę.....tak bardzo uspokaja się przy "cichej nocy" ....Budzę się.......To był tylko sen......piękny, realny sen.....
z679709n.gif

Ostatnia edycja:
Wielki Świąteczny stół, biały obrus, świece, sianko, a na środku opłatek....Wszytskie potrawy - specjalności mojej mamusi....Wokół unosi sie zapach domowego piernika, cynamonu oraz pieczonych pierożków.....Gdzieś obok stoi choinka, jak zwykle świeża....każdy z rodziny ma na niej swoją wyjątkową ozdobę....Wokół stołu: moi rodzice, rodzice P, moja siostra, siostra z mężem, dwóch braci z żonami P, siostra z mężem P i ich dzieci....Brakuje tylko dziadków, ale patrzą na Nas z góry i cieszą się, że rodzina w komplecie. Na końcu siedzi P i ja. W swoich ramionach tulę 3-miesięczne maleństwo. Ma różowe skarpetunie, czapeczkę i sukieneczkę....Wiem, że to dziewczynka, Nasza Kornelka.....Tulę ją mocno, śpiewając kolędę.....tak bardzo uspokaja się przy "cichej nocy" ....Budzę się.......To był tylko sen......piękny, realny sen.....

z679709n.gif

:-(:zawstydzona/y::-(

Ostatnia edycja:
Dziewczynki życzę WAM cudnego dnia.....
Przepraszam, ale ja uciekam, nie jestem w stanie skupić się na niczym........a tu każdy żyje już świętami.....ja już ich nie chcę.....nie chcę świąt....nic mądrego dzisiaj nie napiszę...
Buziam wszystkie razem i każdą z osobna....

reklama
czesc Wioluś, Kasiu :-)

Ewelinka, Danusia
jak tam zdrówko ? lepiej się czujecie ? :sorry:

Ewelinko
co to za smutasy..? wracaj tutaj bo tęsknię :tak:

Rudzia a Ty co się obijasz, hę?

Madziu kochana jak się czujesz ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć