• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej dziewczynki:-)
Wiolu przy okazji mozesz zapytać o tego lekarza.
Ewelinko dla mnie to też nie będą szczęśliwe święta ale cóż mogę na to proradzić, chcę aby ten rok skończył się jak najszybciej:tak:
Anetko czuję się troszke lepiej:sorry: zmykam troszke posprzatać bo mam mały bałagan:-p jestem z doskoku:-)

Wpadłam na chwilkę zobaczyć co u Was.....
Troszkę się zdrzemnęłam....zrobiłam małe zakupy, ogarnęłam chatkę i przygotowałam produkty na obiadek.....więc czas na kawkę w waszym towarzystwie...

hej
Też muszę ogarnąć,ale ta pogoda nie nastraja do sprzątania...
Oj Magda ja też chcę żeby ten rok już się skończył - z tego wszystkiego(październik jeszcze dopełnił czarę) to osiwialam..Całe szczęście farb do włosow jest dużo.
A Ty się nie przemęczaj!lepiej sobie jeszcze odpocznij

Teraz się doluję,bo wyczytaam że po zabiegach któremialam duże prawdopodobieństwo może być wystąpienie endometriozy... Jeny. I po co w tym necie tyle wiadomości??!!!!

Hej dziewczynki:-)
Ewelinko dla mnie to też nie będą szczęśliwe święta ale cóż mogę na to proradzić, chcę aby ten rok skończył się jak najszybciej:tak:

Cześć Madziu,
niestety nic nie poradzimy...trzeba nauczyć się z tym żyć, choć bardzo ciężko. I prawda...niech ten rok kończy się szybko, w nowym roku wszytsko będzie inne.....mam nadzieję lepsze....

hej
Też muszę ogarnąć,ale ta pogoda nie nastraja do sprzątania...
Oj Magda ja też chcę żeby ten rok już się skończył - z tego wszystkiego(październik jeszcze dopełnił czarę) to osiwialam..Całe szczęście farb do włosow jest dużo.
A Ty się nie przemęczaj!lepiej sobie jeszcze odpocznij

Teraz się doluję,bo wyczytaam że po zabiegach któremialam duże prawdopodobieństwo może być wystąpienie endometriozy... Jeny. I po co w tym necie tyle wiadomości??!!!!
Cześć Gabryś,
kochana proponuję nie czytać zbyt dużo w necie, bo można w jakąś chorobę wpaść.....!!!! I bez dołków kochana, będzie dobrze!!!!;-)

Hej kochane ma któraś kawę na zbyciu???????????!!!!!!!!!!!!!!!

Sis choć przytulę kochana :*

Aneciu umieram nadal uparte diabelstwo się czepiło :sorry:

Gabi witaj

Madzia rok już na ukończeniu kochana już nie długo nowy na pewno będzie dużo lepszy

Marta a jak tam u Ciebie?? Pewnie znowu kiepska pogoda co??

Monia wpadniesz na chwilkę dzisiaj?? Jak się czujesz kochana?

Wiola Ty dziś ja jutro autograf jadę postawić :sorry:

Iza jeżeli czytasz pozdrawiam Cię ciepło

reklama
SIS**** proszę....

kawka.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry