• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Mąż dziś swoje nie śmiertelne spaghetti bolognese a ja pierogi z kapustą i grzybkami...już mi ślinka lecie od 2 dni prawie nic w ustach nie miałam wczoraj jedynie trochę rosołu, ale dziś już głód czuje :tak:
A u Ciebie co dobrego?
A cóż to sis*** tak nie je ????
U mnie zawijańce ze schabu.....farsz: pieczarki, cebulka, papryczka i suszona śliwka + sałata lodowa z pomidorkami :-p

Ja jeszcze nic nie jadłam....nie licząc 2 kaw....

znów mnie P opindoli....

No nie dziwie się bo ja już zacznę opierdzielać..kawy na głodny żołądek?? I Ty się dziwisz, że masz z nim problemy???? NIE ŁADNIE!!!!!:no:

A cóż to sis*** tak nie je ????
U mnie zawijańce ze schabu.....farsz: pieczarki, cebulka, papryczka i suszona śliwka + sałata lodowa z pomidorkami :-p

Bo jak jeść jak się śpi i nie ma apetytu? Ale jak się znam to nadrobie wszystko bez problemu :-D

Obiad mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

U mnie dziś tradycyjnie: schaboszczak, ziemniaki, mizeria...
Podaj mi prosze przepis na ten schab...
bo może nie będzie tradycyjnie...
:-p:-p:-p:-p
Kochana to żadna rewelacja ale podaję...
* ok. 1,2 kg schabu
* 6-8 ząbków czosnku
* majeranek
* sól
* pieprz
* ostra papryka w proszku

*cebula
*papryka czerwona
*pieczarki
*suszone śliwki

W schabie zrobić kieszonkę i faszerować: podsmażonymi pieczarkami, cebulą, czosnkiem i papryką, dioprawić solą, pieprzem, czerwoną papryką w proszku oraz majerankiem oraz śliwkami. Lekko posmarować oliwą, zawinąć w folię aluminiową i piec około 3 h w piekarniku 180-200st. Na pół godziny przed końcem pieczenia uchylić folię....
I gotowe....podajesz pokrojone w grube plastry....:-)

Kochana to żadna rewelacja ale podaję...
* ok. 1,2 kg schabu
* 6-8 ząbków czosnku
* majeranek
* sól
* pieprz
* ostra papryka w proszku

*cebula
*papryka czerwona
*pieczarki
*suszone śliwki

W schabie zrobić kieszonkę i faszerować: podsmażonymi pieczarkami, cebulą, czosnkiem i papryką, dioprawić solą, pieprzem, czerwoną papryką w proszku oraz majerankiem oraz śliwkami. Lekko posmarować oliwą, zawinąć w folię aluminiową i piec około 3 h w piekarniku 180-200st. Na pół godziny przed końcem pieczenia uchylić folię....
I gotowe....podajesz pokrojone w grube plastry....:-)
jakis sos do tego?

No nie dziwie się bo ja już zacznę opierdzielać..kawy na głodny żołądek?? I Ty się dziwisz, że masz z nim problemy???? NIE ŁADNIE!!!!!:no:
Bo jak jeść jak się śpi i nie ma apetytu? Ale jak się znam to nadrobie wszystko bez problemu :-D
Obiad mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

E tam......żóładek jak na razie cicho siedzi :-p A kawa mi życie ratuje :-D
Zapewne nadrobisz dzisiaj pierożkami....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry