• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

sama nie wiem...
Jakoś tak samo przyszło...
Ale skoro samo przyszło...
samo pójdzie...
tylko potrzeba czasu...
Kochana........
Zmieniamy się z dnia na dzień... każdego dnia jesteśmy troszkę inni niż poprzedniego. Kształtuje nas to, co przeżywamy... co odkrywamy... to, czego doświadczamy... Zmieniamy się na skutek przeżytych uczuć, na skutek przemyśleń, refleksji, a w końcu ludzi, którzy pojawiają się na naszej ścieżce. To oni wzbogacają i uplastyczniają dany światopogląd, tworząc historię naszego życia. Są jak biblioteka przeczytanych książek... Niektórych odrzucamy po paru kartkach... do innych co jakiś czas wracamy, czytając poszczególne fragmenty... niewielu czytamy od deski do deski. Są takie książki, o których chcemy zapomnieć... i takie, które pozostaną ważne dla nas na zawsze.
Zmienia nas w końcu samo życie, jak i sytuacje, które się w nim pojawiają. Wydarzenia - te radosne, nadające sens ludzkiej egzystencji, oraz te trudne i bolesne, które hartują, pomagają się rozwijać, w efekcie dając pewniejsze i trwalsze szczęście. Ważne jednak, by pomimo tych wszystkich zmian w jakiejś części pozostać sobą... sobą na tyle, by wiedzieć, co jest ważne, a co nie, co jest dobre, a co złe, i tego zawsze starać się trzymać...:tak::tak::-):-):-)

reklama
Kochana........
Zmieniamy się z dnia na dzień... każdego dnia jesteśmy troszkę inni niż poprzedniego. Kształtuje nas to, co przeżywamy... co odkrywamy... to, czego doświadczamy... Zmieniamy się na skutek przeżytych uczuć, na skutek przemyśleń, refleksji, a w końcu ludzi, którzy pojawiają się na naszej ścieżce. To oni wzbogacają i uplastyczniają dany światopogląd, tworząc historię naszego życia. Są jak biblioteka przeczytanych książek... Niektórych odrzucamy po paru kartkach... do innych co jakiś czas wracamy, czytając poszczególne fragmenty... niewielu czytamy od deski do deski. Są takie książki, o których chcemy zapomnieć... i takie, które pozostaną ważne dla nas na zawsze.
Zmienia nas w końcu samo życie, jak i sytuacje, które się w nim pojawiają. Wydarzenia - te radosne, nadające sens ludzkiej egzystencji, oraz te trudne i bolesne, które hartują, pomagają się rozwijać, w efekcie dając pewniejsze i trwalsze szczęście. Ważne jednak, by pomimo tych wszystkich zmian w jakiejś części pozostać sobą... sobą na tyle, by wiedzieć, co jest ważne, a co nie, co jest dobre, a co złe, i tego zawsze starać się trzymać...:tak::tak::-):-):-)
:tak::tak::tak:

Cały czas i wciąz od września siedzi we mnie takie dziwne uczucie..
Nawet nie wiem jak je nazwać...
Jestem jakaś smutna...
sama, ale nie samotna...
Nie potrafię sobie z tym poradzić...
Jakoś...

reklama
A co się dzieje kochana? Co tak szalałaś na mieście hę????? Zakupki???
(liścio wysłany wczoraj-priorytetem;-))

bylam napierw w pracy zobaczyc czy podpisali moj papierek okazalo sie ze NIE bo musze miec CERTYFIKAT CIAZY.... od swojego lekarza ze JESTEM w ciazy!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no myslalam ze mnie szlak trafi..... wiec stamtad pojechalam po rodzinnego z czego zanim dojechalam na miasto to 50 min czekalam na autobus z czego sie okazalo ze nie wsiade bo juz jeden wozek stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wkurzylam sie poszlam na inny dojechalam zalatwilam papier a potem wracanie przed 1.5 godziny do domu bo albo autobus wogole nie przyjechal albo zaladowany i z wozkiem juz mnie nie wpuszcza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wscieklizna normalnie.....

a mi od paru dni kregoslup nawala..... ledwo chodze jeszcze wczoraj z tym wozkiem nie mam juz sily na to ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry