ewelina28
Dum Spiro Spero...
No właśnie...Twoja zastawa bardzo ładna ale rzeczywiscie nie wszystko do tego psuje
a ten boski... ja uwielbiam takie kwadraciaki![]()
A na ten serwis to już się napaliłam

qrde.....czuję debet 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie...Twoja zastawa bardzo ładna ale rzeczywiscie nie wszystko do tego psuje
a ten boski... ja uwielbiam takie kwadraciaki![]()

qrde.....czuję debet 

No właśnie...
A na ten serwis to już się napaliłamqrde.....czuję debet
![]()

uśmiechnij się ładnie do męża 

Też ładne......bo wszystkie kolory Ci do niego pasują, a do mojego ni hu hu, no ale cóż prezent ślubny od mojej ŚP Babuniheheuśmiechnij się ładnie do męża
ja mam biało-czarna zastawę... tzn jedne talerze białe drugie czarne... kwadratowe właśnie![]()

szczególny sentyment mam do niego........

Ja cały czas coś robię...i wiesz.....tu sprzątam, a z drugiej strony syfię........dę cos porobic ale jestem z doskoku... kic kic![]()

Ja cały czas coś robię...i wiesz.....tu sprzątam, a z drugiej strony syfię........![]()
Pewnie też zajęta........taki czas przedświąteczny....dużo do roboty jest....a gdzie Danusia ???????????????????????????//![]()

Pewnie też zajęta........taki czas przedświąteczny....dużo do roboty jest....
Co robisz dobrego do jedzonka na święta?![]()