Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie jak co roku, nie tylko ja coś przygotowuję, ale zgadujemy się z rodziną i każdy coś przynosi, jeśli chodzi o Wigilię: barszcz czerwony, uszka, pierogi, paszteciki z kapustą, ryba w galarecie, śledzik w oleju - w occie - w sosie czosnkowym z ananasem, ryba po grecku, sałatka jarzynowa, roladki z łososia nadziewane, kluchy z makiem, ryba w occie i mięsne: tradycyjnie schab, mielone, kaczka pieczona, udka w warzywach, galareta drobiowa, bigos, gołąbki itp.itd.pewnie tak...
jeszcze sama nie wiem...
wigilia tradycyjnie... będziemy we trójkę... więc napewo uzka z barszczem, karpik, kluski z makiem, fasola, i może jeszcze cos wymyślę...
a w pierwszy dzien świat chyba brat mojego M przyjedzie z narzeczoną i pewnie teściówka tez.... wiec jakieś sałatki, wędlina, żurek itp... i może jakiś schabik na obiad
nie mam weny twórczej
a Ty co robisz dobrego?
i full różnych sałatek.....;-):-):-) odpocznij troszku....buź***o rety 5 min przerwy bo nie wyrabiam..... uffffffff
:-):-) odpocznij troszku....buź***
A u mnie końca nie widać.....mam wrażenie, że robota stoi mi w miejscu....oj narobilam sie ale juz jestem blizej konca) heheh

o rety 5 min przerwy bo nie wyrabiam..... uffffffff

U mnie jak co roku, nie tylko ja coś przygotowuję, ale zgadujemy się z rodziną i każdy coś przynosi, jeśli chodzi o Wigilię: barszcz czerwony, uszka, pierogi, paszteciki z kapustą, ryba w galarecie, śledzik w oleju - w occie - w sosie czosnkowym z ananasem, ryba po grecku, sałatka jarzynowa, roladki z łososia nadziewane, kluchy z makiem, ryba w occie i mięsne: tradycyjnie schab, mielone, kaczka pieczona, udka w warzywach, galareta drobiowa, bigos, gołąbki itp.itd.
A z ciast: makowiec z jabłkami, piernik, sernik gotowany, jabłecznik z kremem i wiórkami kokosowymi oraz babeczkii full różnych sałatek.....;-)Aaaaa i zapomniałam o swojskim chlebku! Tradycja....

ech... to ja już wyruszam do Ciebie na tą wigilię :-)
kochana nie możesz się przemeczac !!! no !!!
jej... aż mi głupio że u mnie tak skromnie
zgłodniałamech... to ja już wyruszam do Ciebie na tą wigilię :-)
ano M też obiecał że bigosik zrobi![]()
Kochana to wszystko wspólnymi siłami robimy dlatego tyle tego jest, a poza tym niestety jak się robi u siebie Wigilię to trzeba tyle przygotować, niestety, zwłaszcza, że kilka osób będzie....kochana nie możesz się przemeczac !!! no !!!
jej... aż mi głupio że u mnie tak skromnie
zgłodniałamech... to ja już wyruszam do Ciebie na tą wigilię :-)
ano M też obiecał że bigosik zrobi![]()