rudzia789
szczęściara
A u mnie końca nie widać.....mam wrażenie, że robota stoi mi w miejscu....![]()
ja to z kazda robota ja sie wkrecam ze juz zaraz koniec heheheh

a tak naprawde nie wiem za co sie najpierw chwycic 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A u mnie końca nie widać.....mam wrażenie, że robota stoi mi w miejscu....![]()

a tak naprawde nie wiem za co sie najpierw chwycic 

A tak na marginesie...wczoraj opindol od P dostałam, że domu nie zamykam jak siedzę w pokoju.....pytam po co?Dom ogrodzony...furtka na domofon.....po co mam się zamykać? Wymyślił.....
![]()
Ja sobie zawsze mówię, a jeszcze TYLKO kuchnię....potem...jeszcze tylko salon.....a to jeszcze schody wypastuję...no dobra jak schody to za górę się wezmę...a potem padam na łeb na szyję.......ja to z kazda robota ja sie wkrecam ze juz zaraz koniec heheheha tak naprawde nie wiem za co sie najpierw chwycic
![]()

Ja zawsze mam otwarte....nawet kiedyś jak P miał nockę to przy otwartych spałam na dodatek na górze.....ale nie to, że specjalnie tylko po prostu zapomniałam....czego tu się bać.....oj ja to na miejscu nie usiedze jak nie mam drzwi zamknietychmala fobia
![]()
;-)Ja zawsze mam otwarte....nawet kiedyś jak P miał nockę to przy otwartych spałam na dodatek na górze.....ale nie to, że specjalnie tylko po prostu zapomniałam....czego tu się bać.....;-)

ja sie nie przemeczamwszystko pomalutku koncze sypialnie okna umyte
jakos idzie do 4 mam czas
![]()
grzeczna dziewczynka:-)Kochana to wszystko wspólnymi siłami robimy dlatego tyle tego jest, a poza tym niestety jak się robi u siebie Wigilię to trzeba tyle przygotować, niestety, zwłaszcza, że kilka osób będzie....
Wyruszaj kochana...:-)
Anecia zapraszam do mnie na wigilie:*
A tak na marginesie...wczoraj opindol od P dostałam, że domu nie zamykam jak siedzę w pokoju.....pytam po co?Dom ogrodzony...furtka na domofon.....po co mam się zamykać? Wymyślił.....
czego sie bac...