• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
A tak na marginesie...wczoraj opindol od P dostałam, że domu nie zamykam jak siedzę w pokoju.....pytam po co?:sorry::sorry: Dom ogrodzony...furtka na domofon.....po co mam się zamykać? Wymyślił.....:sorry: czego sie bac...

ja sie nie przemeczam :) wszystko pomalutku koncze sypialnie okna umyte :) jakos idzie do 4 mam czas :):):):)

to dobrze:tak: grzeczna dziewczynka:-)

Kochana to wszystko wspólnymi siłami robimy dlatego tyle tego jest, a poza tym niestety jak się robi u siebie Wigilię to trzeba tyle przygotować, niestety, zwłaszcza, że kilka osób będzie....:zawstydzona/y:
Wyruszaj kochana...:-)

no tak... u nas bedą trzy osóbki... ja wiem że mama napewno mi cos pomoze zrobic mimo że spędzamy wigilię osobno... bo na teściówke nie mam co liczyc ;-)

Anecia zapraszam do mnie na wigilie ;) :*

A tak na marginesie...wczoraj opindol od P dostałam, że domu nie zamykam jak siedzę w pokoju.....pytam po co?:sorry::sorry: Dom ogrodzony...furtka na domofon.....po co mam się zamykać? Wymyślił.....:sorry: czego sie bac...

i dobrze... bo to jest zamek zeby go zamykac...!!!!! goopku :eek::sorry::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry