ewelina28
Dum Spiro Spero...
A no pewnie!!!!!!! To ja czekać cierpliwie...moge już wysyłac te nieszczęsne mms-y :-) to co ryzykujemy i wysłac Ci to co chcciałam wczoraj???![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A no pewnie!!!!!!! To ja czekać cierpliwie...moge już wysyłac te nieszczęsne mms-y :-) to co ryzykujemy i wysłac Ci to co chcciałam wczoraj???![]()

Ano pięknie, bo całe serducho w to wkładam ;-);-);-)
Ja choinkę będę miała żywą....tyle lat mieliśmy sztuczną i małą, bo warunków nie było na inną, ale teraz tylko i wyłącznie żywa, choć mój ojciec uważa to za stratę pieniędzy
![]()
Opowiadał, że jak on był mały to mieli choinkę co roku ta samą, na dodatek po świętach, kiedy trzeba było choinke rozbierać, to oni narzucali folię i wynosili na strych, a na następny rok tylko folię zrzucali i choinka była gotowa już ubrana....![]()

Dlatego ja tak bardzo kochałam te święta (teraz coraz mniej), bo to czas wspomnień, dzieciństwa itp. A ja taka sentymentalna się robię na ten czascudnie kochana
Mi M w tamtym roku zrobił niespodziankę... w tym dniu w którym dowiedziałam się że nasz dzidziuś powędrował do nieba... i przywiózł wielką piekna prawdziwą choinkę... przypomniły mi się czasy jak mój kochany śp dziadzius zawsze taka przywoził a ja z bratem ją stroiliśmy... ech dziecinstwo...
w tym roku niestety będzie sztuczna... wiadomo z jakich względów![]()

ech...Taki łańcuch daję na kominek i nic poza....
![]()

A no pewnie!!!!!!! To ja czekać cierpliwie...![]()

Dlatego ja tak bardzo kochałam te święta (teraz coraz mniej), bo to czas wspomnień, dzieciństwa itp. A ja taka sentymentalna się robię na ten czasech...

Kochana, my żałujemy, że postawiliśmy kominek.....pięknie to wygląda i nic poza tym.....wiecznie tylko syf....itp. a poza tym w przyszłym roku podłączamy centralnę, bo kominkiem to nie grzanie!!! Na górze bucha przez otwory cieplo, a na dole zimniej...nierówna tempka....także odradzam, no chyba, że taki z elektrycznym wsadem ;-);-)ślicznie.... JA CHCĘ KOMINEK !!!
to ja zaraz wysyłac
M własnie dzwonił i mówi " na twoje imieniny kupię Ci bilet na Metallice bo jest 16 czerwca w Warszawie...a Ty mi go wspaniałomyślnie odstąpisz bo nie lubisz takich masowych imprez"![]()

Kochana, my żałujemy, że postawiliśmy kominek.....pięknie to wygląda i nic poza tym.....wiecznie tylko syf....itp. a poza tym w przyszłym roku podłączamy centralnę, bo kominkiem to nie grzanie!!! Na górze bucha przez otwory cieplo, a na dole zimniej...nierówna tempka....także odradzam, no chyba, że taki z elektrycznym wsadem ;-);-)
Dobry jest M![]()

Ooooo....a gdzie dokładnie???? Może w moje strony?tak jak ja... w koncu ta sama krew...
Ty wiesz że mój tato co roku nad morze jeździł na wakacje... hmmm![]()

Ale bym wytarmosiła.....ech...pogłaszcz od pańci

A no pewnie!!!!!!! To ja czekać cierpliwie...![]()

Wiesz....wieczory jak sobie podłożysz to można posiedzieć.......jejku jeszcze nie dawno jak wyobrażałam sobie mnie i P przy kominku z lampką wina i dziećmi:-ech... ale te wieczory przy kominku...
taaa... pogieło faceta![]()
z drugiej strony - jakim kosztem?.....no ale cóż.....