• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ano pięknie, bo całe serducho w to wkładam ;-);-);-)
Ja choinkę będę miała żywą....tyle lat mieliśmy sztuczną i małą :zawstydzona/y:, bo warunków nie było na inną, ale teraz tylko i wyłącznie żywa, choć mój ojciec uważa to za stratę pieniędzy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Opowiadał, że jak on był mały to mieli choinkę co roku ta samą, na dodatek po świętach, kiedy trzeba było choinke rozbierać, to oni narzucali folię i wynosili na strych, a na następny rok tylko folię zrzucali i choinka była gotowa już ubrana....:zawstydzona/y::-D:-D:-D

cudnie kochana :-D:-D:-D

Mi M w tamtym roku zrobił niespodziankę... w tym dniu w którym dowiedziałam się że nasz dzidziuś powędrował do nieba... i przywiózł wielką piekna prawdziwą choinkę... przypomniły mi się czasy jak mój kochany śp dziadzius zawsze taka przywoził a ja z bratem ją stroiliśmy... ech dziecinstwo... :zawstydzona/y:

w tym roku niestety będzie sztuczna... wiadomo z jakich względów :-p

cudnie kochana :-D:-D:-D

Mi M w tamtym roku zrobił niespodziankę... w tym dniu w którym dowiedziałam się że nasz dzidziuś powędrował do nieba... i przywiózł wielką piekna prawdziwą choinkę... przypomniły mi się czasy jak mój kochany śp dziadzius zawsze taka przywoził a ja z bratem ją stroiliśmy... ech dziecinstwo... :zawstydzona/y:

w tym roku niestety będzie sztuczna... wiadomo z jakich względów :-p
Dlatego ja tak bardzo kochałam te święta (teraz coraz mniej), bo to czas wspomnień, dzieciństwa itp. A ja taka sentymentalna się robię na ten czas :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech...

Taki łańcuch daję na kominek i nic poza....

xi11909.jpg

ślicznie.... JA CHCĘ KOMINEK !!!:-p:-p:-p:-D:-D:-D

A no pewnie!!!!!!! To ja czekać cierpliwie...:tak::tak::tak:

to ja zaraz wysyłac :-D

M własnie dzwonił i mówi " na twoje imieniny kupię Ci bilet na Metallice bo jest 16 czerwca w Warszawie...a Ty mi go wspaniałomyślnie odstąpisz bo nie lubisz takich masowych imprez" :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

ślicznie.... JA CHCĘ KOMINEK !!!:-p:-p:-p:-D:-D:-D
to ja zaraz wysyłac :-D
M własnie dzwonił i mówi " na twoje imieniny kupię Ci bilet na Metallice bo jest 16 czerwca w Warszawie...a Ty mi go wspaniałomyślnie odstąpisz bo nie lubisz takich masowych imprez" :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kochana, my żałujemy, że postawiliśmy kominek.....pięknie to wygląda i nic poza tym.....wiecznie tylko syf....itp. a poza tym w przyszłym roku podłączamy centralnę, bo kominkiem to nie grzanie!!! Na górze bucha przez otwory cieplo, a na dole zimniej...nierówna tempka....także odradzam, no chyba, że taki z elektrycznym wsadem ;-);-):-D:-D
Dobry jest M :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana, my żałujemy, że postawiliśmy kominek.....pięknie to wygląda i nic poza tym.....wiecznie tylko syf....itp. a poza tym w przyszłym roku podłączamy centralnę, bo kominkiem to nie grzanie!!! Na górze bucha przez otwory cieplo, a na dole zimniej...nierówna tempka....także odradzam, no chyba, że taki z elektrycznym wsadem ;-);-):-D:-D
Dobry jest M :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ech... ale te wieczory przy kominku... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
taaa... pogieło faceta :-D

reklama
ech... ale te wieczory przy kominku... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
taaa... pogieło faceta :-D
Wiesz....wieczory jak sobie podłożysz to można posiedzieć.......jejku jeszcze nie dawno jak wyobrażałam sobie mnie i P przy kominku z lampką wina i dziećmi:-(:-(:-( to płakałam, że nam się nigdy to nie spełni.....a dzisiaj proszę, oprócz dzieci moje marzenie się spełniło.....:zawstydzona/y: z drugiej strony - jakim kosztem?.....no ale cóż.....:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry